Pereiti į pagrindinį turinį

58-erių modelis L. Evangelista apnuogino krūtis, parodydama vėžio paliktus randus

Visame pasaulyje gerai žinoma Kanados supermanekenė Linda Evangelista po ilgos priverstinės pertraukos grįžo ant viršelių. Viena iš visų laikų įtakingiausių modelių prisipažino, kad dėl nesėkmingų grožio procedūrų praeityje du kartus jai buvo diagnozuotas krūties vėžys.

Scanpix, L. Evangelistos instagramo paskyros nuotr.

2023 m. L. Evangelista papasakojo, kad 2018 m. gruodį jai pirmąkart buvo diagnozuotas krūties vėžys. Tuomet buvo taikyta chemoterapija ir atlikta abipusė mastektomija (krūtų šalinimo operacija); 2022 m. vėžys atsikartojo, žinomai moteriai ir vėl buvo taikyta chemoterapija.

58 metų Linda, dukart sutramdžiusi vėžį, šįkart atviroje fotosesijoje apnuogino krūtis ir parodė operacijų, kurias jai teko išgyventi, randus. Modelis žurnalo „Zeit Magazin“ nuotraukas paviešino savo instagramo paskyroje.

Vieno daugiausiai pasiekusių modelių nuotraukos puikavosi daugiau nei ant 700 žurnalų viršelių.

„Zeit Magazin“  fotosesija – pirmasis modelio sugrįžimas ant žurnalo viršelių po ilgos priverstinės pertraukos dėl sveikatos problemų. Lindos fotosesija vyko Niujorke. Atvirą modelio fotosesiją įamžino garsi fotografė Cass Bird.

„Taip nutiko, kai C. Bird išstūmė mane iš mano komforto zonos – ir džiaugiuosi, kad ji tai padarė! Ačiū Cass, „Zeit“ ir visai komandai už nuostabią dieną!“ – rašė Linda prie nuotraukos su apnuogintais randais. 

Nuotraukoje Linda vilki juodomis kelnėmis aukštu liemeniu, viršutinė kūno dalis –  be liemenėlės. Ant pečių ji buvo užsimetusi tik vilkimą džinsinį švarkelį. Ranka Linda pridengė krūtis, tačiau taip, kad būtų galima pastebėti po operacijų likusius randus.

Linda duodama interviu žurnalui, prisipažino, kad niekada nemanė, jog galės vėl grįžti į modelio darbą.

Šį kartą modelis prieš gerbėjus pasirodė visiškai kitokia, jos atvirumas ir nuoširdumas kalbant apie vėžį, sujaudino žmones, kurie emocingai reagavo į  nuotraukas.

„Ačiū tau. Nuo vienos krūties vėžio ligos iki kitos – tai sukrečia ir įkvepia“, „Neturiu žodžių. Linda, prašau, daugiau niekada neišeikite. Mums jūsų trūko, sugrįžai!“, „Ačiū, Linda, mano krūtys deformuotos dėl daugybės operacijų, sunku tai priimti, bet tu mane įkvepi“ – taip komentaruose rašė žinomos moters sekėjai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų