Pereiti į pagrindinį turinį

73 metų M. Jaggeris vėl tapo tėvu

2016-12-09 06:27 diena.lt inf.

Didžiosios Britanijos roko veteranas Mickas Jaggeris (Mikas Džegeris) ketvirtadienį vėl tapo tėvu, būdamas 73 metų, pranešė jo atstovas.

Mickas Jaggeris
Mickas Jaggeris / Scanpix nuotr.

Šis įvykis buvo ne vienintelė džiugi žinia M.Jaggeriui, nes jo grupės „The Rolling Stones“ naujausias albumas atrodo netrukus iškopsiantis į muzikos hitų viršūnę – pirmąkart per pastaruosius du dešimtmečius.

Dainininko 30-metė partnerė balerina Melanie Hamrick (Melani Hamrik) ketvirtadienį Niujorke pagimdė berniuką, sakoma dainininko vardu paskelbtame pranešime.

M.Jaggerio naujasis sūnelis yra apie pustrečių metų jaunesnis negu jo provaikaitė, gimusi 2014-ųjų gegužę.

„Melanie Hamrick ir Micko Jaggerio sūnus gimė šiandien Niujorke, o jie abu sužavėti“, – sakė dainininko atstovas Bernardas Doherty (Bernardas Dohertis).

„Mickas buvo ligoninėje, kai gimė kūdikis. Motina ir kūdikis jaučiasi gerai, o mes prašome žiniasklaidos šiuo metu gerbti jų privatumą“, – pridūrė jis.

Iš keturių ankstesnių ryšių M.Jaggeris turi septynis vaikus, kurių amžius – nuo 17 iki 46 metų: Karis, Jade (Džeid), Elizabeth, Jamesą (Džeimsą), Georgią (Džordžiją), Gabrielį (Geibrielį) ir Lucas (Luką).

Jis taip pat turi penkis anūkus, o nuo 2014-ųjų gegužės tapo proseneliu, kai jo vaikaitė Assisi (Asizi) susilaukė mergytės.

M.Jaggeris užmezgė romaną su M.Hamrick tuojau po 2014-aisiais įvykusios jo partnerės L'Wren Scott (L'Ren Skot), su kuria jis gyveno 13 metų, savižudybės.

Sekmadienį „The Rolling Stones“ naujausias studijinis albumas „Blue & Lonesome“ tikriausiai iškops į Britanijos muzikos hitų viršūnę.

Šį studijinį albumą grupė išleido po ilgiau nei dešimtmetį trukusios pertraukos; jį sudaro septyni perdainuoti kitų muzikantų bliuzo kūriniai. Savaitės viduryje šis albumas Jungtinėje Karalystėje buvo perkamiausias ir toli pranoko visus kitus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų