Pereiti į pagrindinį turinį

Aukščio baimė įveikta

2008-11-08 09:00
Aukščio baimė įveikta
Aukščio baimė įveikta / Artūro Artiušenkos nuotr. Apsukos: iš 40 m aukščio M.Petruškevičius nusileido per dešimt minučių. "Ne jau aš tai padariau?" – stebėjosi savo drąsa.

Stilistas ir televizijos laidų vedėjas Mantas Petruškevičius šiuo metu labai didžiuojasi savimi. O kaipgi kitaip? Juk ne kiekvienas ryžtųsi nusileisti nuo 40 m aukščio vandens bokšto. O jis tai padarė.

Tiesa, mėgautis tokia pramoga kiekvieną savaitgalį M.Petruškevičius nesutiktų už jokius pinigus. "Patikėkite, nelabai malonu, kai esi prirakintas 40 m aukštyje. Visa laimė, kad tuo metu buvo tamsoka ir tikro aukščio nesimatė. Dieną nugalėti baimę būtų kur kas baisiau", – guodėsi M.Petruškevičius.

Mestį iššūkį už Vilniaus esančiam vandens bokštui stilistą prišnekino draugai. "Kai apsivilkau kombinezoną ir užsirišau virves, pajutau, kad bet koks noras praėjo. Būčiau atsisakęs, bet prieš šalia stovinčius trenerius buvo taip nepatogu, – Mantas prisipažino, jog užvaldė toks jaudulys, kad net kojos drebėjo. – Prašiau, kad tik manęs nestumtų. Norėjau šiam išbandymui pasiryžti pats."

Paklaustas, kokiais išbandymais žada nustebinti artimiausiu metu, stilistas atviravo, kad jį viliotų šuolis parašiutu. Tačiau jokiais būdais Mantas nesiryžtų čiuožti vandens slidėmis: "Jaučiu vandens sporto baimę. Bijau susilaužyti rankas ar kojas."

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų