Restoranas „Carnevale“ naujų vėjų įsileido ne tik į savo valgiaraštį. Nuo šiol jaukiose ir stilingose erdvėse – dar daugiau muzikos, padedančios išsklaidyti tamsius žiemos vakarus.
Naujos tradicijos startavo prie pulto plokšteles sukant didžėjams Zill, Junduls ir svečiams iš Vilniaus – Deep Inc. komandai.
Skambant house ir lounge muzikai vakaro svečiai nekantravo įvertinti restorano virėjų talentą. Pastarieji su lankytojais pasisveikino kviesdami pirmiausia paragauti tradicinių skrebučių su pomidorais, bazilikais, ančiuviais bei sūrio „cigarų“.
„Carnevale“ ištikimas laiko ir viso pasaulio gurmanų patikrintai itališkai virtuvei. Restorano lankytojų pamėgtos „Cezario“ salotos, jautienos karpačio, žuvies užkandžiai ir daugybė kitų gėrybių verti džiaugsmingo „Mamma mia!“. Tradicinių itališkų valgių sąrašą šį sezoną papildė nauji žuvies, ant grotelių kepamos jautienos bei kiti patiekalai.
Klientų mėgstamiausi vynai, stipresni gėrimai niekur nedingo. Restoranas atiduoda duoklę ir kokteilių mėgėjams – kas vakarą galima mėgautis vis nauju baro virtuozų šedevru, keliančiu nostalgiškus vasaros prisiminimus.
Didžėjai su savo muzikinėmis lauktuvėmis „Carnevale“ nuo šiol lankys kiekvieną ketvirtadienį ir šeštadienį, o penktadieniais publikai žadami gyvo garso koncertai.
Naujausi komentarai