Pereiti į pagrindinį turinį

Cirkas atvažiavo!

2009-03-27 09:00
Cirkas atvažiavo!
Cirkas atvažiavo! / "Shutterstock" nuotr. Turas: apvažiavęs visą Lietuvą, šį savaitgalį Didysis Maskvos cirkas surengs pasirodymus ir Vilniuje.

Jau tris savaites Lietuvoje gastroliuoja vienas garsiausių pasaulio cirkų – Didysis Maskvos cirkas. Nauja šio cirko artistų programa šį savaitgalį pagaliau džiaugsis ir vilniečiai.

Didžiojo Maskvos cirko žvaigždžių trupėje – 40 žmonių ir per 40 plėšrių ir naminių gyvūnų. Naujausioje jų programoje – unikalus akrobatų su meškomis numeris, kur meškos demonstruoja nestandartinius akrobatikos triukus. Šimpanzės atsiskleis ne tik kaip paklusnūs dresuoti gyvūnai, bet ir kaip savarankiškos aktorės. Žiūrovai pamatys jų su šunimi kuriamą detektyvinę istoriją – kaskart vis kitokią.

Mažuosius bene labiausiai pralinksmina dresuoti šuniukai. Šįkart dviračiu važiuojančios dresuotojos paliepimus klusniai vykdys net 20 šuniukų. Didelį įspūdį turėtų palikti ir dresuotų ožkų numeris.

Ypatingas naujosios cirko programos numeris – pavojingas ir pribloškiantis dvylikos akrobatų atrakcionas. Kvapą gniaužiantys skrydžiai, trijų, keturių žmonių kolonos, dvigubi ir trigubi salto mortale – tai tik nedidelė šio atrakciono triukų dalis.

Programoje taip pat dalyvauja oro gimnastai, akrobatų šokėjų grupė ir klounų duetas Dolly & Domino.


VIETA: "Siemens" arena, Ozo g. 14, Vilnius.

LAIKAS: kovo 28 d. 12, 15.30, 19 val., kovo 29 d. 12, 16 val.

KAINA: 24–54 litai (vaikai iki 3 metų įleidžiami nemokamai).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų