Pereiti į pagrindinį turinį

Jūrų liūtai prognozuoja Vokietijos futbolininkų pergalę

2014-07-11 09:05 diena.lt inf.

Gastroles po Lietuvą rengiančio "VIP Cirkas" žvaigždės jūrų liūtai Bonny ir Boris Pasaulio futbolo čempionato finale prognozuoja dramatišką Vokietijos futbolininkų pergalę po pratęsimo rezultatu 2:1.

Gastroles po Lietuvą rengiančio "VIP Cirkas" žvaigždės jūrų liūtai Bonny ir Boris Pasaulio futbolo čempionato finale prognozuoja dramatišką Vokietijos futbolininkų pergalę po pratęsimo rezultatu 2:1.

Pirmą kartą mūsų šalies kilnojamo cirko istorijoje dalyvaujantys jūrų liūtai iš Argentinos – ne tik dideli pokštininkai, bet, matyt, ir futbolo gerbėjai.

Nuo balandžio mėnesio su kvapą gniaužiantis "VIP Cirkas" programa po Lietuvą keliaujantys jūrų liūtai iš Pietų Amerikos dažnai įsisteibelija į televizijos ekraną, kai futbolo varžybų nepraleidžia garsi trečios cirko dinastijos dresuotoja iš Vokietijos Adriana Spindler ir ypač aistringas Vokietijos futbolo rinktinės gerbėjas – jos vyras.

"Prieš pusfinalio rungtynes tarp Brazilijos ir Vokietijos nusprendėme pajuokauti ir pažiūrėti, kam pergalę prognozuoja mūsų žvaigždės, – šypsojosi "VIP Cirkas" bendraturtė Agnė Zobovienė. – Jie akimirksniu puolė prie kibiro su silkėmis, už kurio pakabinome Vokietijos vėliavėlę. Kibiro, virš kurio kabojo Brazilijos vėliava – jie nelietė. Ir taip – kelis kartus iš eilės."

"Vokiečiai laimės triuškinančiai", – gastrolių metu Šiauliuose prieš Pasaulio futbolo čempionato pusfinalio rungtynes pajuokavo, bet tuomet negalėjo patikėti cirko dresuotojai iš Vokietijos.
Tačiau po įspūdingos Vokietijos pergalės prieš brazilus garsūs dresuotojai sumanė pakartoti pokštą ir virš kibirų su ypatinga silkių rūšimi, kurių ilgis negali būti didesnis nei 35 cm, pakabino Argentinos ir Vokietijos vėliavas.

Iš Argentinos kilęs 350 kilogramų svorio Borisas puolė prie kibiro su Vokietijos, o jo tėvynainė, 170 kilogramų svorio Bonny, – prie kibiro su Argentinos vėliava.

Antrą kartą elegantiškoji Bonny į silkes reagavo ramiai, o Borisas vėl nuskubėjo link kibiro, virš kurio kabojo Vokietijos vėliava.

"Pagrindinis rungtynių laikas baigsis rezultatu 1:1, o po pratęsimo rezultatu 2:1 laimės Vokietija", – patenkinti konstatavo jūsų liūtų dresuotojai iš Vokietijos, kurie viešėdami Šiauliuose su nekantrumu lauks Pasaulio futbolo čempionato finalo.

Kasdien po 20 kilogramų silkių suėdantys "aristokratai" Bonny ir Boris su spalvinga „VIP Cirkas“ programa šiuo metu vieši Šiauliuose, nuo pirmadienio Pasvalyje.

Po 11 Lietuvos miestų keliaujantis "VIP Cirkas" su žvaigždėmis Bonny ir Borisu savo gastroles baigs Vilniuje, kuriame viešės nuo rugpjūčio 21 dienos.

"Pažiūrėsime, kaip šie orakulai prognozuos Lietuvos krepšinio rinktinės žaidimą Pasaulio čempionate Ispanijoje", – šypsojosi A.Zobovienė

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų