Pereiti į pagrindinį turinį

Dainą žmonai paskyręs D. Čižauskas: jai atrodžiau nerimtas

2017-01-06 10:19
DMN inf.

Grupės „2 Donatai” nariams šis laikotarpis išties intensyvus. Praėjusiais metais pradėję koncertinį turą po Lietuvą, balsingieji grupės nariai Karolis Akulavičius ir Donatas Čižauskas tęsia pradėtą darbą ir ruošiasi aplankyti dar keletą Lietuvos miestų.

Savo gerbėjams grupė „2 Donatai” turi ir dar vieną džiugią naujieną – šį kartą grupė pristato naująją savo dainą „Na, o kaip dabar”, kurią D. Čižauskas parašė savo žmonai Ievai. Kūrinys pirmą kartą turėjo nuskambėti per poros vestuves, tačiau dėl intensyvaus grafiko darbai šiek tiek užsitęsė.

„Ši daina yra apie tai, kas įvyko per visą mūsų su Ieva bendravimo laikotarpį iki vestuvių”, – pasakojo D. Čižauskas. Vestuvių muzikantų įvaizdis dažnai apipintas įvairiais gandais, tad dainininkui teko pasistengti, kad galėtų jo atsikratyti. „Atrodžiau nerimtas ir nepatikimas, o Ieva galvojo, kad man galvoje vien tik merginos ir vakarėliai”, – teigė grupės „2 Donatai” narys. Vis dėl to, apie lengvabūdišką gyvenimą sklindantys gandai poros santykių nesugadino – Donatas įrodė, kad yra visiškai kitoks ir rugsėjo mėnesį sumainė aukso žiedus su savo išrinktąja.

Dainos „Na, o kaip dabar” pavadinimas atspindi ir naująjį Donato gyvenimo etapą – dabar atlikėjas dalyvauja įvairiuose televizijos projektuose, todėl tarp koncertų tenka daug laiko skirti repeticijoms ir pasiruošimui. Paklaustas, kaip į tokį užimtą grafiką reaguoja jo žmona, dainininkas teigė, kad jo išrinktoji puikiai supranta: visa tai – darbas. Pats Donatas kiekvieną laisvą minutę stengiasi praleisti namuose su šeima.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų