Pereiti į pagrindinį turinį

Dainininkė D. Lovato po išsiskyrimo su W. Valderrama – euforijoje

2016-07-14 12:08 diena.lt inf.

Popmuzikos žvaigždė Demi Lovato jaučiasi „laisva“ išsiskyrusi su aktoriumi Wilmeriu Valderrama (Vilmeriu Valderama), rašo pramogų svetainė www.j-14.com.

Scanpix nuotr.

Dainos „Cool for The Summer“ atlikėja ir jos dabar jau buvęs 36 metų vaikinas beveik 6 metus trukusius santykius nutraukė praėjusį mėnesį. Nors šis sprendimas nebuvo lengvas, varno juodumo plaukų gražuolė sako su jauduliu laukianti to, kas jos laukia ateityje.

„Jaučiuosi tikrai nuostabiai, – sakė ji JAV radijo laidų vedėjui Elvis Duranui (Elviui Duranui). – Gyvenu tikrai puikiai ir augu. Gyvenimas man atrodo tikrai tikrai jaudinantis, nes aš tobulėju. Tai yra nauja ir šviežia, ir aš jaučiuosi laisva“.

„Mane supa tokia daugybė žmonių, kuriais pasitikiu ir su kuriais kalbuosi apie įvairiausius dalykus. Jie yra tokie, kurie man iš karto pasako: „Klausyk, gal tau šiandien ir bloga diena, bet žiūrėk, ką jau įveikei. Tikrai labai šaunu, kad galiu būti apsupta tokių žmonių“, – tęsė ji.

23 metų žvaigždė tikina, kad nedvejodama keis savo gyvenime tai, kas jai nepatinka, bet jau nuo penkerių metų visiškai nesirūpina dėl to, ką apie galvoja jos kritikai.

„Aš lioviausi kvaršinusi sau galvą dar būdama 15! Iš tiesų, tai gal net penkerių... Turi tik vieną gyvenimą ir manau, kad jeigu nedarai to, kas tą akimirką daro tave laimingą, nuskriaudi save visam likusiam gyvenimui“, – kalbėjo D. Lovato.

„Jeigu atsiduri tokioje padėtyje, kuri verčia jaustis nelaiminga, tai tau turbūt reikia imtis permainų“, – sakė ji.

Po išsiskyrimo Demi ir Wilmeris, kuriam yra 36 metai, prisiekė išlikti draugais.

Apie savo skyrybas jie pranešė praėjusį mėnesį, paskelbdami bendrą pranešimą.

„Po beveik šešerių meilės kupinų ir nuostabių metų drauge mes nusprendėme užbaigti savo santykius, – rašė jie. – Tai buvo nepaprastai sunkus sprendimas mums abiem, bet geriausiai supratome tai, kad mums geriau būti geriausiais draugais.“

„Mes visuomet remsime vienas kitą. Ačiū visiems, kas per tuos metus buvo mums malonūs ir mus rėmė. Tik su meile – Wilmeris & Demi“, – priduriama pareiškime.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų