Pereiti į pagrindinį turinį

D.Bosas: iš džiaugsmo Antanas net pašoko

2009-11-21 11:59
Laimingieji: Dainai ir Antanui Bosams būsimasis kūdikis – labai lauktas  džiaugsmas.
Laimingieji: Dainai ir Antanui Bosams būsimasis kūdikis – labai lauktas džiaugsmas. / Dainos ir Antano Bosų asmeninio archyvo nuotr.

Daina Bosas neslapukauja. Taip, jie labai laimingi. Taip, jie planavo susilaukti vaikelio. Taip, jos gyvenimas dabar pasikeitė.

Žinia – per atostogas

Netrukus savo 39-ąjį gimtadienį švęsianti moteris neslepia, kad jos nėštumas yra asmeninis, intymus dalykas – vienas tokių, apie kuriuos neetiška kalbėtis garsiai ir viešai.

"Mes abu esame suaugę, už savo veiksmus atsakingi žmonės, todėl tai nebuvo netikėta, – kalba Daina. – Neapgalvotai gali pasielgti aštuoniolikmečiai. O mes su Antanu norėjome ir planavome susilaukti vaikelio. Tiesa, negalvojome, kad tai nutiks greitai."

D.Bosas, žinoma, pamena tą dieną, kai sužinojo, kad savyje jau nešioja gyvybę. Ne, savo vyrui ji neskambino, nerašė sms, ar juolab elektroninio laiško. Nuostabią žinią pasakė žvelgdama vyrui į akis. Šios naujienos Bosai sulaukė per savo atostogas.

"Kokia buvo pirmoji Antano reakcija? Jis nudžiugo. Ir net pašoko", – šyptelėjo moteris.

Sumažino krūvius

Daina neslepia, kad dabar jos gyvenimas pasikeitė. Anksčiau ji intensyviai sportavo, tačiau dabar privalo sumažinti krūvius, gyvenimo greitį, darbus. Sužinoję, kad artinasi šeimos pagausėjimas, Daina ir Antanas atšaukė kelias tolimas keliones.

Tiesa, kažkokių naujų potyrių nėra. Viskas vyksta, šyptelėjo D.Bosas, kaip visoms moterims.

Ankstesnėje santuokoje Daina pagimdė Luką ir Mariją. A.Bosas iš buvusios santuokos taip pat turi du vaikus – Indrę ir Tomą.

Moteris džiaugėsi gražiais jų ir vaikų santykiais. Bet jos vaikai Antano nevadina tėvu, o jo vaikai jos –mama: "Tai – neetiška. Reikia gerbti tikruosius tėvus.“

Bus Dvynys

Daina nėra prietaringa, tačiau ji su vyru dar pagalvos, ar norėtų žinoti, kas gims – mergaitė, ar berniukas: "Mes norime vaiko."

Bosų kūdikis gims po Dvynių ženklu, kaip ir birželio 10 dieną gimęs verslininkas A.Bosas. Beje, Dvyniai ir Šauliai (Daina gimusi po šiuo ženklu), anot astrologų, sudaro labai harmoningą sąjungą.

„Dar niekada gyvenime aš nesijaučiau taip gerai. Jis nepaliauja manęs žavėti“, – savo mylimąjį gyrė D.Bosas.

Tarp gražiai sutariančių sutuoktinių nesijaučia daugiau nei penkiolikos metų skirtumas, kurį Daina yra įvardijusi kaip padorų.

„Savo aktyvumu Antanas mane gerokai pranoksta“, – šypsojosi Daina, kuri slides, sniego ir vandens motociklus, medžioklę, nardymą, slidinėjimą bei daugelį kitų aktyvių pramogų pirmą kartą gyvenime išbandė būtent su savo energinguoju vyru.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų