Pereiti į pagrindinį turinį

D.Bosas nemėgsta suvaržymų

2008-11-29 15:00
D.Bosas nemėgsta suvaržymų
D.Bosas nemėgsta suvaržymų / Mindaugo Ažušilio nuotr. Įsitikinimas: dėl šeimos D.Bosas paaukotų ir patį mėgstamiausią darbą.

Linksmas, optimistiškas, žavus, protingas. Išvardijus gerąsias Šaulio savybes Daina Bosas nusijuokė: "Aš nelinkusi tikėti astrologija, bet esu linksma ir optimistė. Tikiuosi, kad žavi ir nekvaila."

Verslininko Antano Boso žmona neslėpė, kad ji šiek tiek lengvabūdė ir tiesi: "Optimizmas padėjo ištverti sunkias gyvenimo akimirkas. Esu tiesi, bet netiesmuka. Šauliams geriau nepatikėti paslapčių? Mėgstu bendrauti, bet jei man patiki paslaptį – ji ir lieka paslaptis."

Daina paneigė, kad ji, kaip paprastai būdinga Šauliams, – kompanijos siela: "Man patinka klausytis."

Tačiau moteris, kaip ir dauguma Šaulių, vertina nepriklausomybę bei laisvę: "Nemėgstu, kai mane kontroliuoja ir varžo." Išgirdęs žmonos žodžius A.Bosas pajuokavo: "Dabar užmiršk ir laisvę, ir nepriklausomybę."

Daina nėra menininkė, veikiau – verslininkė. Juokiasi, kad pagimdė sūnų menininką. Keliauninkė? Taip: "Nekart keičiau gyvenamąją vietą. Kaunas, Danija, Vilnius, Klaipėda ir Palanga."

Didelė nuojauta? D.Bosas atvira: "Labai! Visada jaučiu, kai man meluoja. Kartais net nenorėčiau to jausti."

"Ji – ragana", – pripažindamas puikią žmonos intuiciją šmaikštavo A.Bosas, gimęs po Dvynių ženklu. Beje, Dvyniai ir Šauliai, anot astrologų, sudaro labai harmoningą sąjungą.

Desertui – pikantiškos detalės. Ar D.Bosas, kaip ir visi Šauliai, mėgsta įvairovę, aštrius pojūčius, pikantiškus erotinius žaidimus ir aistringus pokalbius? Daina juokiasi: "Taip!"

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų