Pereiti į pagrindinį turinį

Drauge – ir krepšinio tribūnoje

2009-06-13 23:59
Bendraminčiai: pora žiedus sumainė po ketverius metus trukusios draugystės.
Bendraminčiai: pora žiedus sumainė po ketverius metus trukusios draugystės. / Loretos Sungailaitės nuotr.

Vyriausiasis “Neptūno“ treneris Rytis Vaišvila Neringoje kopinėja povestuvinį medų su savo išrinktąja Kristina. 31-erių moteris ir 38 metų jos mylimasis žiedus sumainė praėjusį savaitgalį.

Po ceremonijos Klaipėdos santuokų rūmuose vestuvininkai vyko įsiamžinti prie „Meridiano“, džiaugėsi saule pajūryje, o vėliau vaišinosi viešbutyje „Vecekrug“. Šventėje dalyvavo apie 30 pačių artimiausių porai žmonių.

Praktiškų jaunavedžių svečiai neužvertė vazomis ir indų servizais – linkėjo gražaus bendro gyvenimo starto teikdami vokelius. „Būta minčių išlėkti medaus mėnesio į Meksiką, tačiau nelemtas kiaulių gripas sumaišė visas kortas“, – juokėsi R.Vaišvila. Pora dar neapsisprendė, kokią kitą šalį šią vasarą aplankys.

R.Vaišvila atviravo, kad su Kristina kiekviena diena kupina gerų emocijų ir kelionių egzotika visai nebūtina norint džiaugtis vienas kitu. Pora neretai drauge vyksta į krepšinio rungtynes. Kristina ir pati yra ragavusi varžybų adrenalino – seniau rimtai užsiiminėjo irklavimu.

Su Lietuvos krepšinio rinktine Atlantos olimpiadoje bronzos medalius iškovojęs R.Vaišvila laimingas, kad mylimoji neabejinga antrąja tautiečių religija vadinamam sportui, tačiau tvirtino, kad tai nebuvo lemiamas dalykas susipažinus: „Už viską ją myliu – paprastumą, gerą širdį, grožį“.

„Neptūno“ treneris neatskleidė, ar svajoja apie gausią šeimą. „Pradžiai vieno vaikelio užteks“, – šypsojosi vyras.

Pora jau augina vieną K.Vaišvilienės atžalą iš ankstesnės moters santuokos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų