Pereiti į pagrindinį turinį

Dukrą į pirmą klasę išlydintis R. Mackevičius nekantrauja grįžti pas žmoną: valgysim traškučius

2024-09-02 11:01

Televizijos laidų vedėjas Rolandas Mackevičius neabejoja – Rugsėjo 1-oji yra didesnis išbandymas ne vaikams, o tėvams. Žinomas vyras juokauja, kad per vasarą vaikai gerokai išvargino, tad prasidėję mokslo metai jiems su žmona Ieva Mackevičiene bus tikra šventė. Surimtėjęs R. Mackevičius atskleidžia – šis rugsėjis ypatingas, nes jaunesnioji jo dukra pradės eiti į pirmą klasę. 

Du vaikus su žmona auginantis tėtis sako, kad prieš rugsėjį sūnus ir dukra turi praeiti savotišką „techninį aptarnavimą“.

„Reikia dantukus ir sveikatėlę sužiūrėti. Uniformytės, batukai, penaliukai – stovime ir baltus  marškinėlius džiaustome prieš saulę, kad greičiau pradžiūtų“, – juokavo R. Mackevičius.

Mackevičių šeimoje, anot tėčio, pasiruošimas mokslo metams vyksta sklandžiai.

„Mes viską darome komandiškai. Viską aptariame, niekam nėra paliepimų ar nurodymų. Sutariame, kad reikia ruoštis, visi noriai tai daro“, – pasakojo R. Mackevičius.

Mes viską darome komandiškai. Viską aptariame, niekam nėra paliepimų ar nurodymų.

Projekto „Lietuvos balsas“ vedėjas juokauja, kad su žmona per vasarą pavargo nuo vaikų, tad dabar mėgausis laiku sau.

„Prie mokyklos neplanuoju stabtelėti, pradarysiu duris, juos išbersiu ir nuvažiuosiu kuo greičiau. Važiuosiu pas žmoną, nes žinau, kad ji gulės ant kilimo, žiūrės televizorių. Valgysim traškučius, gersim šampaną ir tiesiog nelauksime vaikų, grįžtančių iš mokyklos“, – kvatojo R. Mackevičius.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

Surimtėjęs vyras sakė, kad šiemet širdyje kiek neramiau, nei kitais metais – jaunesnioji dukra eis į pirmą klasę.

„Mano mažoji bus pirmokė, dėl to nerimauju labiausiai – gal bus kokių naujokų, sujungtos klasės ir panašiai. Norisi, kad gerai jaustųsi. O dičkis... Viskas su juo bus gerai!“ – sakė tėtis.

Anot jo, sunkiausia per mokslo metus yra įsibėgėti, kol pavyksta atsistoti į rutinos vėžes.

„Kai gausime rutiną, visi žinos, kurią dieną kokie būreliai, manau viskas eisis kaip iš pypkės. O paskui, žiūrėk, ir Kalėdos!“ – šypsojosi R. Mackevičius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų