Pereiti į pagrindinį turinį

Gimtadienis susiveržus diržą

2008-10-31 09:00
Gimtadienis susiveržus diržą
Gimtadienis susiveržus diržą / Tomo Raginos nuotr. Praėjusią savaitę apvalų jubiliejų paminėjusiam fotografijos, televizijos ir kino kritikui, Vilniaus universiteto dėstytojui Skirmantui Valiuliui skaičius 70 – labai įtartinas. "Erotiškojo skaičiaus 69-ių ne tiek gaila, kiek liūdna, ka

Praėjusią savaitę apvalų jubiliejų paminėjusiam fotografijos, televizijos ir kino kritikui, Vilniaus universiteto dėstytojui Skirmantui Valiuliui skaičius 70 – labai įtartinas.
"Erotiškojo skaičiaus 69-ių ne tiek gaila, kiek liūdna, kad septyni ir nulis atsirado", – valią emocijoms davė praeityje provokuojamų fotosesijų nevengęs vyras.

Artimieji ir draugai S.Valiulio gimtadienius mėgsta kur kas labiau nei jis pats. "Gimtadienis – svarbi šventė, bet yra ir kitų darbų. Kino festivalis "Tindi rindi" – pačiame įkarštyje. Esu vertinimo komisijos narys, baigiu antrą šimtą filmų peržiūrėti", – darbų jubiliatui šiomis dienomis netrūksta.

Norėdami pagerbti dėstytoją, studentai šiam įteikė pačių darytų nuotraukų albumą, o namiškiai padovanojo pinigų kostiumui. "Kadangi iki šiol nesu jo turėjęs, labai apsidžiaugiau", – apie gautas dovanas kalbėjo vyras.

Bičiulius ir artimuosius jis pavaišino kur kas kukliau nei įprastai: "Visus giminaičius į savo šventę sukviečiau su šūkiu – susiverškime diržus. Norėjau priimti kur kas daugiau žmonių, bet kadangi diržas suveržtas, tenka pagal jį matuoti."

Į aštuntą dešimtį įkopęs kritikas turi daugybę planų: "Noriu savo televizijos komentarus kaip knygą į pasaulį išleisti, paplušėti su šimtu scenarijų, idėjomis ir darbais pildyti erotikos muziejaus viziją."

O kada šis muziejus bus atidarytas? "Šiais laikais jokių datų nėra. Jau ir istorinės datos nepripažįstamos. Jų svarba ir metai nuginčijami", – apgailestavo sukaktuvininkas. Ir netrukus pasitaisė, kad erotikos muziejaus idėja vis dėlto gyva. "Gal Guggenheimo muziejuje atsiras koks kampelis erotinei ekspozicijai? Valdovų rūmuose nesitikiu...
Nors ir jame galėtų būti raudonas Viduramžių kambarys", – pusiau juokais, pusiau rimtai kalbėjo S.Valiulis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų