Pereiti į pagrindinį turinį

Godos Sabutytės išrinktasis – Rolandas Alijevas

2009-01-28 09:00
Godos Sabutytės išrinktasis – Rolandas Alijevas
Godos Sabutytės išrinktasis – Rolandas Alijevas / Tomo Raginos nuotr. Rolandas Alijevas

Viena garsiausių Lietuvos pramogų pasaulio moterų 22 metų žavioji G.Sabutytė šiemet ketina susituokti. Nors sklido kalbos apie jos romaną su Lietuvos rinktinės gynėju Šarūnu Jasikevičiumi (mergina ir pati to neslėpė), bet "taip" gražuolė ištarė buvusiam Kauno "Žalgirio" krepšininkui Rolandui Alijevui.

"O, Dieve! O, Dieve! – iš kur jūs žinote šią informaciją", – šokiruota tekartojo Goda. Po pauzės grupės "69 danguje" atlikėja mandagiai tepasakė: "Atleiskite, nekomentuosiu."

Šiuo metu Graikijoje žaidžiantis R.Alijevas telefono ragelio nekėlė. Kauno civilinės metrikacijos biuro vedėjas Kęstutis Ignatavičius atsisakė komentuoti, nes, pasak jo, neturi teisės skelbti tokios informacijos.

Neoficialiais duomenimis, neseniai Goda ir trys jaunuoliai lankėsi Kauno rotušėje. Jaunuoliai juokais pasiteiravo, kaip galima susituokti. Po to G.Sabutytė, pasak ją mačiusių liudininkų, Kauno civilinės metrikacijos biure su jaunu vyru apsilankė dar kartą ir nunešė pareiškimus.

Dienraščio žiniomis, grupės "69 danguje" narė ir vienos televizijos laidos vedėja G.Sabutytė šįmet ketina ištekėti už neseniai Graikijos Larisos AEL komandoje pradėjusio žaisti prieš kelias dienas 24-ąjį gimtadienį atšventusio kauniečio R.Alijevo.

Vasarą buvo plačiai kalbama apie G.Sabutytės ir kito krepšininko, 32 metų Š.Jasikevičiaus, draugystę.

Lapkritį jauna moteris buvo išvykusi ilsėtis į Graikiją, tačiau po kelionės taip pat nepasakojo apie asmeninius santykius.

Pernai R.Alijevas žaidė Kauno "Žalgiryje", po to išvyko į Slovėnijos Novo Mesto "Krka" komandą. Ten nutraukė sutartį savo noru, nors anot paties krepšininko, Slovėnijos ekipa siūlė pratęsti ją iki sezono pabaigos.

"Turiu asmeninių problemų, todėl ir išvykau. Iki išvykimo likus savaitei įspėjau klubo vadovus, kad norėsiu nutraukti sutartį. Klube visi nuliūdo, bet treneris suprato mano padėtį ir žadėjo palaikyti ryšį", – dar prieš kelias savaites kalbėjo R.Alijevas, tačiau dėl kokių rūpesčių jis sausio antroje pusėje grįžo į Lietuvą, nekonkretizavo.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų