Pereiti į pagrindinį turinį

G.Sabutytė: "Iš kur ta nuotrauka?!"

2009-03-07 09:00
G.Sabutytė: "Iš kur ta nuotrauka?!"
G.Sabutytė: "Iš kur ta nuotrauka?!" / Redakcijos archyvo nuotr. Akivaizdu: užfiksuotas G.Sabutytės ir R.Alijevo bučinys turėtų išblaškyti abejones dėl poros santykių.

Goda Sabutytė myli krepšininką Rolandą Alijevą. R.Alijevas myli grupės "69 danguje" narę bei televizijos laidos "Kakadu" vedėją G. Sabutytę.

Reikia įrodymų? Prašome dirstelėti į fotografiją. Taip taip, pirmame plane – R.Alijevas (tikrai ne Š.Jasikevičius), jį bučiuojanti mergina – G.Sabutytė.

Įdomu, ką dabar pasakytų prodiuseris Egmontas Bžeskas, pasklidusią žinią apie G.Sabutytės ir R.Alijevo pareiškimus tuoktis pavadinęs nesąmone.

Tai, kad egzistuoja ši nuotrauka, G.Sabutytei buvo staigmena. Ji turi versijų (nebūtinai teisingų), kaip ši nuotrauka pasiekė redakciją.

Dvi savaitės – Larisoje

"Na ir pataikei! Aš ką tik grįžau į Lietuvą, dar lagaminų neiškroviau, – trečiadienio popietę parvykusi iš Graikijos Goda švytėjo.

Dabar ji – tarsi kitas žmogus. Prieš mėnesį su Goda kalbėjomės automobilyje, ji buvo nervinga, rūkė cigaretę po cigaretės. Tada, paklausus, ar santykiai su Šarūnu Jasikevičiumi išties baigti, vos ne su ašaromis akyse ji prisipažino: "Mums su Rolandu labai gera. Taip nuostabiai nesijaučiau dar nė su vienu žmogumi."

Graikijoje dvi savaites G.Sabutytė ilsėjosi Larisos mieste. Ten pat, kur vietos komandoje "Larisa AEL" žaidžia jos mylimasis – 24 metų kaunietis Rolandas Alijevas.

Pats meilės pikas

"Taaaip, – paklausta, ar tas dvi savaites praleido būtent su Rolandu, laiminga nutęsė Goda. – Gyvenome kartu, labai gerai praleidau laiką, įgavau daug jėgų, jaučiuosi tarsi ant sparnų!"

G.Sabutytė su R.Alijevu išgyvena nuostabų laikotarpį. Ji viešai pripažįsta: "Taip, tarp mūsų didelė meilė, viskas labai gražu. Pernelyg gražu, todėl net nenoriu, bijau apie tai kalbėti, nes labai branginu tą jausmą."

O nuotrauka? Kur ji automobilyje bučiuoja R.Alijevą?

Sužinojusi, kad egzistuoja gana intymi jos ir R.Alijevo nuotrauka, Goda stebisi: "Bet iš kur?!" "Niekur nepasislėpsi", – atsidūsta ji.

Nuotraukos istorija

Ne, automobilyje besibučiuojančių mylimųjų nuotrauka – ne iš vienos interneto svetainės, kurią mato tik G.Sabutytės ir R.Alijevo draugai.

"A, tada ši nuotrauka tikriausiai iš draugų kompiuterio. Praėjusią savaitę kažkas pavogė du Rolando draugo nešiojamuosius kompiuterius. Ten ir galėjo būti ši nuotrauka", – svarsto Goda.

G.Sabutytė kaipmat atpažino, kad fotografuota dar žiemą, Lietuvoje, kai R.Alijevas netikėtai sugrįžo iš Slovėnijos ir prisipažino nenorįs pratęsti sutarties su šios šalies Novo Mesto "Krka" komanda. "Turiu asmeninių problemų, todėl ir išvykau", – paaiškino krepšininkas.

Tuomet R.Alijevas nekonkretizavo atvykimo į Kauną priežasčių. Dabar jau aišku, kad to atvykimo priežastis – G.Sabutytė.

Vadinasi, praleidusi nuostabų laiką pas mylimą žmogų Graikijoje, G.Sabutytė su R.Alijevu savo sužadėtuvių neatšaukė? Goda tik nusikvatojo: "Tu apie ką?"

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų