Pereiti į pagrindinį turinį

Individualybės paieškos su A. Mickevičiumi

2015-03-13 13:09
Organizatorių nuotr.

„IKRA galerijoje“ kartu su aktoriumi ir laidų vedėju Aisčiu Mickevičiumi vykusi vaizdų ir kvapų fiesta pažadino klaipėdiečių primigusias uosles.

Pavasaris – bene tinkamiausias metas skirti daugiau dėmesio savo išvaizdai ir grožiui.

„Žmonės įsimyli ne iš pirmo žvilgsnio, o iš pirmo kvapo“, – įsitikinęs A.Mickevičius.

Pirmojoje pavasario „IKRA galerijos“ parodoje Kultūros fabrike svečiavęsis aktorius pristatė atvirukų-fotografijų kolekciją iš savo kelionių.

Penktadienį vyko ir individualios kvepalų kūrimo dirbtuvės, kurių metu Aistis norintiesiems padėjo susikurti nuosavą, išskirtinį kvapą, supažindino su nišinių kvapų esencijomis bei parfumerijos gamybos procesu.

Pats A.Mickevičius pasakojo, kad jį domina daugelis dalykų, o fotografija ir kvapai – priedas šalia visų veiklų.

„Esu įvairaus spektro žmogus, vienas mano pomėgių – fotografija, nors tikrai nelaikau savęs rimtu menininku. Veikiausiai esu tarp mėgėjo ir profesionalo. Fotografijoje man svarbu įamžinti unikalią ir nepakartojamą situaciją, todėl vengiu fotografuoti įprastus turistinius objektus ar save šalia jų. Šioje parodoje kaip tik ir galima matyti mano užfiksuotus įsimintiniausius objektus“, – pasakojo A.Mickevičius.

Uostamiesčiui pirmenybę po Vilniaus teikiantis A. Mickevičius pabrėžė, kad kvapas – itin svarbi individualybės išraiška.

„Kvapų dirbtuvės skirtos tiek moterims, tiek vyrams. Aš užsiimu individualia parfumerija. Tai reiškia, kad žmogus ateina įsigyti ne paruošto produkto, o sudalyvauti pačiame kūrimo procese ir sykiu tampa kvepalų bendraautoriumi. Moraline prasme tie kvepalai jam yra daug brangesni nei bet kurie kiti, nusipirkti parduotuvėje. Aš nesuprantu žmonių noro kvepėti lygiai taip pat kaip ir dauguma. Asmenybė turi ieškoti savo individualybės, o kvapas kaip ir rūbas ar mintys, yra tik jo vienos ir nepakartojamos“ – apie įtraukiantį kvapų pasaulį kalbėjo aktorius ir laidų vedėjas A. Mickevičius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų