Pereiti į pagrindinį turinį

Per A. Jagelavičiūtės gimimo dieną atidengtas antkapis: laikas netekties skausmo nesumažino

2024-10-07 16:47 diena.lt inf.

Šiandien, spalio 7-ąją, stilistei Agnei Jagelavičiūtei būtų suėję 44-eri. Šią dieną Karmėlavos kapinėse buvo pašventintas Agnės Jagelavičiūtės antkapis. Kiek anksčiau žmonės rinkosi į mišias Bernardinų bažnyčioje. Gruodžio 28-ąją sueis dveji metai, kai moteris mirė. 

Pirmadienį 12 val. Bernardinų bažnyčioje buvo laikomos mišios už A. Jagelavičiūtę. Apie tai savo socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė Nijolė Jagelavičienė. Moteris turėjo ir dar vieną prašymą. Pirmadienio popietę Karmėlavos kapinėse buvo atidengtas ir jos dukros paminklas, todėl moteris dar sekmadienį kvietė tai padaryti susirinkus kartu.

„Mielieji,

Rytoj – spalio 7 diena. Man, kaip Jūs žinote, ji yra labai svarbi. Viliuosi, kad ta diena pilna prisiminimų ir Jums.

Nenumaldomai bėga laikas, bet laikas netekties skausmo nesumažino. Jau antri metai, kai mano Agnės nebėra, ir tik prisiminimai ir Jūsų palaikymas man suteikia jėgų ir noro gyventi...

Spalio 7 d. 12 val. kviečiu maldai už Agnę Bernardinų bažnyčioje (Maironio g. 10, Vilnius).

15 val. prašau padėti atidengti paminklą, paskutinį Agnės būstą šioje žemėje – Karmėlavos kapinėse“, – sekmadienį savo feisbuko pasyroje rašė N. Jagelavičienė.

 

 

Svarbią dieną – per A. Jagelavičiūtės gimtadienį Karmėlavos kapinėse buvo atidengtas paminklas, skirtas garsiai stilistei. Paminklą pašventino kunigas.

Ant paminklo nugulė žodžiai: „Ir tai praeis...Nejaugi tai tiesa, kad tu čia... Mama, sūnus ir draugai.“ Taip pat užrašytas stilistės vardas, pavardė bei gimimo ir mirties metinės.

E. Ovčarenko / BNS nuotr.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų