Pereiti į pagrindinį turinį

K. Arai nori keistis: mėgstu save plakti su botagėliu

2024-10-17 10:36

Keitė Arai sako, kad azarto nesivaiko – adrenalino ir stiprių pojūčių merginai užtenka ir kasdienybėje, ir darbe televizijoje. Laidų „KK2“ ir „KK2 penktadienis“ vedėja, modelis ryžosi prisijungti prie naujojo projekto „LNK iššūkis. Pagauk bangą!“ komandos. Su dar devyniais garsiais žmonėmis K. Arai mokysis banglenčių sporto.

Pranešimo siuntėjų nuotr.

K. Arai atskleidė, kad pasiūlymas dalyvauti projekte jai buvo maloni staigmena – žiemą ruošėsi imtis kitos veiklos.

„Galvojau, kad reikia per žiemą gerai įvaldyti snieglentę. Ir ką, man nesiseka? Man žiauriai sekasi! Gavau skambutį su pasiūlymu įvaldyti kitokią lentą ir ne ant šalto sniego, o šiltame baseine. Jei gyvenimas pasiūlo tokią progą, visada ją priimsiu. Tą ir darau – imu ir džiaugiuosi“, – sakė K. Arai.

Ant vandens televizijos laidų vedėja stovėjusi kol kas nėra, o ir vandens truputį baiminasi. K. Arai neslėpė, kad jeigu pamokos vyktų ne „citywave Vilnius“, o atviroje jūroje, dalyvauti nebūtų sutikusi.

„Nesu vandens žmogus. Gerai, kad mokysimės su Roku – tikroje jūroje nebūčiau sutikusi. Man neramu dėl visokių gyvūnų – kas nors čiups už kojos ir babach nuo lentos!“ – juokėsi K. Arai.

Anot moters, azarto ir žūtbūtinio noro nugalėti ji neturi. Svarbiausia, pergalę merginai pasiekti prieš save pačią. Kaip pati sakė, jai patinka procesas, kai mokantis visos detalės po truputį sustoja į savas vietas.

„Pradėjau lankyti šokius. Ten turi girdėti ritmą, suvokti judesį, jį išmokti, įsigilinti, padaryti ir tuo pačiu – lavinti atmintį. Daug procesų kartu sudaro bendrą vaizdą. Mane motyvuoja ir pagarba kitiems, mokytojui. Jei mane mokys profesionalas, turiu išmokti – negaliu pasišiukšlinti prieš save pačią. Mano galva, jei eini kažkur š... malti, geriau neik iš viso“, – sakė K. Arai.

Ji supranta, kad toks požiūris ir savęs spaudimas – didžiausia jos silpnybė. Anot K. Arai, ji linkusi save spausti ir plakti, tad tikisi, kad dalyvavimas projekte ir mokymasis stotis ant bangos padės pajausti didesnį malonumą.

„Mėgstu save plakti su botagėliu. Manau, visi turime tokį fetišą. Noriu padėti botagėlį į šoną. Esu sau labai kritiška, tikiuosi, jog pasinaudosiu galimybe ir pasimėgausiu, o ne graušiu ir plaksiu save, kad įkritau į baseiną, nepavyko atsistoti ant lentos. Aš su niekuo nekonkuruoju, nesilyginu – man užtenka konkurencijos savo galvoje“, – kalbėjo „KK2“ vedėja.

Paklausta, kokią didžiausią stiprybę atsineša į projektą, K. Arai juokėsi, kad gali greitai prisikalbėti.

„Tuojau prisikalbėsiu ir pradėsiu vėluoti, bet mano didžiausia stiprybė yra punktualumas. Moku būti laiku, kai reikia. Jei reikia ateiti 8 val., būsiu 7.55 val. Nesakyčiau, kad esu disciplinuota, bet laiku būti moku“, – sakė ji.

„Mano supratimas toks: jei ateini dalyvauti, dalyvauk. Jei kyla abejonių, geriau net nedalyvauti. Aš ateinu be jų. Žadu lankyti visas treniruotes – kol kas jų numatyta mažiausiai trys per savaitę. Ateinu išmokti, pasilinksminti ir tikiuosi, kad pati savęs nenuplaksiu. Juk ir smagumas tada dings, o aš ateinu mėgautis“, – šypsojosi K. Arai.

Tiesioginis naujojo šou „LNK iššūkis. Pagauk bangą!“ atidarymas – lapkričio 9 d.,19.30 val. per LNK.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų