Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdos balandžių laukia tragiška lemtis?

2013-05-11 20:20
Klaipėdos balandžių laukia tragiška lemtis?
Klaipėdos balandžių laukia tragiška lemtis? / Roberto Razmos nuotr.

Jau ketvirtą kartą šį sezoną prie televizijos ekranų žiūrovus vėl kviečia informatyvi ir maloniai stebinanti laida „Lietuva – jūrinė valstybė“.

Šį kartą laidos kapitono Henriko Vaitiekūno ir žaviosios jo partnerės Giedrės nuotykiai prasideda didžiausioje Lietuvoje Klaipėdos jūrų krovinių kompanijoje „Klasco“.

Laidos vedlių smalsumas žiūrovus supažindins su terminaluose pūpsančiais „sniego“ kalnais, kurie net saulei šviečiant netirpsta.

Giedrė išbandys naujausias bendravimo technologijas, o Henriko smalsumas atskleis didžiulę paslaptį, kodėl Klaipėdoje apsilankiusių balandžių lemtis tragiška. Pasirodo – juos užkapoja varnos.

Henrikas, nepailstamai ieškantis atsakymų į būties klausimus, bandys atsakyti į vieną sudėtingiausių – ar Lietuva yra draugiška šalis? Savo patirtimi dalysis laidos kapitono pakalbinti iš įvairiausių pasaulio šalių į Klaipėdoje įsikūrusį LCC tarptautinį universitetą sugužėję studentai ir dėstytojai.

Taip pat antras pagal dydį pasaulyje burinis laivas „Kruzenšternas“ kvies atsiliepti jame tarnavusius lietuvius, o Klaipėdą aplankiusio kruizinio laivo „Costa Pacifica“ kapitonas net pačius laidos vedlius nustebins supažindinęs juos su įspūdingo dydžio pramogų ir poilsio oaze – miestu ant vandens.

Neįtikėtinai informatyvi laida „Lietuva – jūrinė valstybė“ – jau šį sekmadienį, gegužės 12-ąją, 16.45 val. per LTV.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų