Pereiti į pagrindinį turinį

Kodėl M. Daikerytė nevalgo mėsos?

2018-01-05 09:36
DMN inf.

Nors Lietuvoje ji išgarsėjo kaip balsinga dainininkė, 20-metę Militą Daikerytę daugelis dabar pažįsta kaip verslininkę, grožio salono vadovę ir vizažo meistrę. Grožio srityje, panašu, sukasi visos Daikerių šeimos moterys – Militos sesuo Silvija, baigusi verslo mokslus, pasirinko profesionalios plaukų stilistės kelią.

Milita Daikerytė Milita Daikerytė Milita Daikerytė Milita Daikerytė Milita Daikerytė Milita Daikerytė Milita Daikerytė Milita Daikerytė Milita Daikerytė Milita Daikerytė Milita Daikerytė Milita Daikerytė Milita Daikerytė Milita Daikerytė Milita Daikerytė Milita Daikerytė Milita Daikerytė Milita Daikerytė Milita Daikerytė Milita Daikerytė Milita Daikerytė Milita Daikerytė Milita Daikerytė Milita Daikerytė

Kartu apsilankiusios kulinarinėje TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“ seserys šeštadienį 9 val. pasakos ne tik apie tarpusavio ryšį, nuo mažens išugdytą verslumą, bet ir apie valgymo įpročius.

Šį kartą merginos gamins itin išrankiam svečiui – mylimam tėčiui Artūrui.

Nors virtuvėje ir virs kova, seserys tvirtins – tarp jųdviejų jokios konkurencijos nėra. Atvirkščiai – merginas sieja nepaaiškinamai stiprus ryšys. „Mes niekada nekovojame – tarp sesių kova nevyksta. Turbūt geresnės sesers šiame pasaulyje negalėčiau įsivaizduoti. Mūsų seseriškas ryšys yra be galo stiprus ir dėl to esu labai laiminga“, – šiltų jausmų Militai neslėps Silvija.

Nors Militai vos 20 metų, ji sėkmingai vadovauja grožio salonui, kuriame dažnai apsilanko ne viena žymi Lietuvos moteris. Tačiau mergina bus atvira – sėkmė versle jai nebuvo padėta ant lėkštutės. „Manau, kad tai tikrai didelis tėvų įnašas. Jie mums nuo mažų dienų rodė tokį pavyzdį – net dienpinigius mums reikėjo užsidirbti“, – pasakos Militos sesuo Silvija.

Neturiu kažkokių ypatingų nusistatymų ir nesu prieš mėsą.

Atvirai besišnekučiuojant laidos studijoje užgims tikri šedevrai: Silvija su laidos šefe Ilona Juciūte-Čibirkiene gamins brandintos jautienos kepsnį su kuskuso salotomis, o Milita, padedama grilių meistro Vaidoto Rutkausko, ruoš grilyje keptą jautienos kepsnį su karamelizuotais burokėliais.

Tiesa, pati Milita atskleis mėsos visai nevalganti. „Neturiu kažkokių ypatingų nusistatymų ir nesu prieš mėsą. Tiesiog jos nevartoju, nes jaučiuosi geriau, mėsą pakeičiu į kitus produktus, kurie turi lygiai tiek pat maistingumo, reikalingų medžiagų“, – tikins Milita.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų