Pereiti į pagrindinį turinį

Kovo 8-osios koncertui susibūręs trio atskleidė, ko nedovanoti moterims

2017-03-02 13:33
DMN inf.

Kovo 8-osios proga, trys gražiausi scenos balsai – Vaidas Baumila, Tadas Juodsnukis ir Sasha Song – bei pirmą kartą prisistatysiantis Vilniaus bigbendas moterų širdis džiugins Vilniaus Kongresų rūmuose. Jie susiburs tik vienam koncertui – „Trise moterims neskaitant orkestro“, kurį bus galima stebėti ir TV8 kanalu.

Organizatorių archyvo nuotr.

„Nesvarbu, ar tai kovo 8-oji, vasario 14-oji ar bet kokia kita šventė kalendoriuje, – progų sveikinti mylimas moteris per daug niekada nebus“, – užtikrintas dainininkas Tadas Juodsnukis.

Visi trys dainininkai neabejoja – kelias į moters širdį labai nesunkiai gali būti pasiekiamas per muziką. Tačiau atlikėjai turi tikrai tvirtą nuomonę, kokiomis dovanomis moterų stebinti nederėtų. „Nedovanočiau moteriai ko nors, kas jai nepatinka. Na, tarkim, jei mano moteriai nepatinka juodasis šokoladas, tai nedovanočiau juodojo. Jei nepatinka rožės, tai ir nepirkčiau jų. Jei nepatinka valgyti kebabo, tai eitumėm burito su gvakamole“, – šypsosi apie dovanas paklaustas V. Baumila.

Būk šalia, kai tavęs labiausiai reikia ir tai bus didžiausia neįkainojama dovana.

Sasha Song kur kas konkretesnis: „Moterims negalima dovanoti pigių papuošalų. Vien todėl, kad pigi bižuterija niekada neparodys, kiek daug jos vertos iš tikrųjų. Taip pat niekada nedovanočiau ekstremalių dovanų – man atrodo, kad dauguma moterų tokių dalykų prisibijo. Ir, aišku, jokių dovanėlių iš sekso prekių parduotuvių! Banalu ir atgyvenę!“ – juokiasi atlikėjas.

O štai sudainuotos serenados po mylimos moters balkonu tikrai nepavyktų pavadinti banalia dovana... „Aš dainuočiau vieną gražiausių ir romantiškiausių dainų, grupės Aerosmith „I don‘t wanna miss a thing“ arba „Amazing“ – juk roko baladės visuomet buvo pačios gražiausios dainos“, – sako ne vienoje roko operoje ir miuzikle išskirtiniu vokalu ir teatrališkumu sužibėjęs T. Juodsnukis. „Aš pats dainuočiau Whitney Houston „I will always love you“. Aš manau, kad tai pati romantiškiausia ir gražiausia meilės daina“, – savąjį pasirinkimą argumentuoja Sasha Song.

Visgi jiedu sutartinai pritaria V. Baumilos žodžiams: „Ne apie dovanas juk šventės. O apie dėmesio parodymą ir rūpestį. Būk šalia, kai tavęs labiausiai reikia ir tai bus didžiausia neįkainojama dovana“.

„Trise moterims neskaitant orkestro“ – kovo 8 d. 19 val. per TV8.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų