Pereiti į pagrindinį turinį

Laisva pažadėjo pakoncertuoti vyrui kalėjime

2016-04-15 11:32
DMN inf.

„KK2 penktadienio“ laidoje „Žvaigždžių duetų“ nugalėtoja Donata Gutauskienė-Laisva pasakos, kad jau netrukus ketina žengti pirmuosius žingsnius solinėje karjeroje.

LNK archyvo nuotr.

„Dainavimas niekada nebuvo mano toli padėtas ir pamirštas, bet „Žvaigždžių duetų“ projektas leido man visiems priminti, kad aš dar turiu tokį talentą kaip dainavimas. Šis projektas padėjo man sugrįžti į didžiąją sceną“, - kalbės Laisva

Moters norą dainuoti palaiko ir Donatos artimieji: „Vyras reaguoja gerai, jis žino, kad man labai patinka dainuoti, ir jam labai patinka, kaip aš dainuoju“, - sakys Laisva.

Apie atlikėją teigiamai atsiliepė ir scenos senbuvės. Natalijos Bunkės teigimu, Laisva yra sutverta scenai. „Vietos scenoje visada yra. Ir jeigu jos nebus – kažką pastums. Ir kuo daugiau konkurenčių, tuo mums geriau – mes tobulėsime ir darysime kažką naujo. Aš visada esu už tai, kad atsirastų kuo daugiau įdomesnių žmonių, o žiūrovams dėl to smagiau ir įdomiau“, - laidoje kalbės N. Bunkė.

„Aš manau, kad Donatai atėjo dabar tas laikas. Ji dabar subrendo ir žino, kokiam kelyje yra, ir ką reikia padaryti tam, kad pasiektų aukštumas“, - antrino K. Zvonkuvienė.

Be to, dainininkė Laisva laidoje pažadėjo, kad jeigu Alytaus pataisos namų valdžia sutiks, ji tikrai ten suorganizuos koncertą.

„KK2 penktadienis“ – 19 val. 30 min. per LNK.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų