Pereiti į pagrindinį turinį

L.Varanavičius kalnuose mirtinai išsigando

2009-05-02 09:00
Bebaimiai: Kasparas ir Kipras yra tikri ekstremalių trasų aistruoliai.
Bebaimiai: Kasparas ir Kipras yra tikri ekstremalių trasų aistruoliai. / Liutauro Varanavičiaus asmeninio archyvo nuotr.

Lietuvos futbolo federacijos prezidentas Liutauras Varanavičius Austrijos slidinėjimo kurorte Zoldane patyrė šoką. Šokdamas nuo 5 m tramplino nukrito jo sūnus Kipras. Berniukas gulėjo be gyvybės ženklų.

Tačiau vienuolikametis slidininkas netrukus atsigavo. Jau po valandos ketvirtus metus slidinėjantis bebaimis Kipras kaip niekur nieko šokinėjo nuo tramplino ir su tėčiu bei dvejais metais jaunesniu broliu Kasparu mėgavosi ekstremalias pojūčiais "raudonojoje" bei "juodojoje" trasose.

Pirmąją dieną smarkiai petį susižeidė ir LFF prezidentas, tačiau kęsdamas skausmą toliau slidinėjo su sūnumis ir draugais iš Vokietijos, Armėnijos bei Azerbaidžano futbolo pasaulio.

"Dirbome juodai, – juokėsi L.Varanavičius. – Keldavomės septintą, po pusvalandžio pusryčiaudavome, o nuo 8.30 iki 17 valandos praleisdavome trasoje."

Šį kartą neslidinėjo dar pernai ant slidžių stovėjusi trejų metų dukra. Išgąsdinti Ukrainos futbolo federacijos prezidento Varanavičiai nusprendė nerizikuoti: mažylė pasiliko namie su Liutauro žmona. Mat trejų metų ukrainiečio dukra kalnuose nukrito nuo slidžių ir sutrenktame klubo sąnaryje ėmė kuptis vanduo.

Slidinėjimo kurorte kalbėta ir apie futbolą. Tą dieną Čempionų lygos varžybose Ispanijos "Barcelona", už kurią sirgo lietuviai, azerbaidžaniečiai ir armėnai, rezultatu 4:0 sutriuškino Vokietijos "Bayern".

"Jau po pirmojo kėlinio buvo graudu žiūrėti į draugų vokiečių veidus, mes pasiūlėme perjungti kanalą", – šypsojosi L.Varanavičius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų