Pereiti į pagrindinį turinį

"Meilės trikampio" verpetai

2009-03-06 09:00
"Meilės trikampio" verpetai
"Meilės trikampio" verpetai / Redakcijos archyvo nuotr. Pašaukimas: sveikatos problemos K.Smorigino neatitraukė nuo koncertinės veiklos.

"Meilės trikampis" – ne ilgametis televizijos realybės šou. Ir jo dalyviai neįsipainioję į jausmų žabangas. Koncertą tokiu pavadinimu parengė trys asmenybės, kurias vienija meilė muzikai.

"Meilės trikampis" daugeliui galbūt primins garsųjį "Aktorių trio", kuriame Kostas Smoriginas ir Olegas Ditkovskis muzikavo ir kūrė su Sauliumi Bareikiu. Tačiau prie jųdviejų prisijungus vokalistei Nedai Malūnavičiūtei bardų muzika sužibo ir džiazo spalvomis. Dainuojamosios poezijos žanrą ji praturtino emocingu ir veržliu vokalu. Per koncertą Neda taip pat gros fleita, o K.Smoriginas su O.Ditkovskiu – gitaromis.

Pasak atlikėjų, jų bendrame projekte skamba dainos, kurios adresuotos sielai, atitolina nuo skubotos dienos, pilkų gatvių, primena apie šviesą mūsų gyvenime ir žmogiškus, tyrus jausmus. Šio trio koncertai Lietuvos miestuose sulaukė didelio pasiilgusios meilės muzikos publikos antplūdžio.

Neseniai patirtas insultas K.Smoriginą trumpam atitraukė nuo darbų, tačiau kiek atsigavęs aktorius vėl įsisuko į teatro ir bardų gyvenimą. Net po sudėtingos galvos operacijos, atliktos prieš porą savaičių, aktorius vėl skuba dainomis džiuginti savo gerbėjų.

Šventiniu koncertu, skirtu Moters dienai, atlikėjai kviečia ne tik pažinti dainuojamosios poezijos žavesį, bet ir juo pradžiuginti moteris, atitrūkti nuo buities, pasidžiaugti smulkmenomis – kad ir muzikos garsais.


VIETA: Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilniaus g. 30, Vilnius.

LAIKAS: kovo 6 d. 18 val.

KAINA: 22 litai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų