Pereiti į pagrindinį turinį

Ministras ir "69 danguje" narė – tik gandas

2009-01-17 09:00
Ministras ir "69 danguje" narė – tik gandas
Ministras ir "69 danguje" narė – tik gandas / Liudo Dambrausko, Mindaugo Ažušilio (apačioje) nuotr. Reakcija: susisiekimo ministras E.Masiulis linksmai reagavo į naują gandą apie save ir dailią blondinę.

Naujai iškeptas susisiekimo ministras Eligijus Masiulis ir grupės "69 danguje" narė Nijolė Pareigytė... Ne, visai ne tai, ką jūs pagalvojote. Tai – tai tik gandas.

Susisiekimo ministras E.Masiulis apie save girdėjo daug gandų. Koks, jo žiniomis, naujausias? Eligijus šypsosi: "Neva, susirengiau medžioti raganų arba į susisiekimo ministeriją skiriu savus žmones."

Negi jis nieko nežino apie kur kas pikantiškesnį paskutinį gandą? Kad jis ir Nijolė Pareigytė iš "69 danguje"...

"O! Liuks! – nustebęs, bet nesutrikęs nusišypsojo ministras. – Paskutinį kartą Nijolę Pareigytę mačiau vakar ar užvakar. Per televizorių. Gyvai? Gal du ar tris kartus. Dalyvavome kažkokioje laidoje, kur buvo ir jų grupė. Taip pat kažkokiame renginyje. Tačiau smagu, kad sklinda tokie gandai."

"Širdies draugo dar neradau, – tikino Nijolė. Koks jis turėtų būti? – Žodžiais sunku nusakyti. Kai rasiu, išvardysiu jo savybes. Bet būtinai – protingas. Dar – vyriškas, kultūringas, išvaizdus. Galima fantazuoti, bet kai pajusiu, jog tai – mano žmogus, turbūt nepastebėsiu ir kai kurių jo minusų."

O slaptas, jei ne širdies, tai bent kūno draugas? Neturiu, purto galvą N.Pareigytė. Klausiame tiesiai šviesiai: "Ar tiesa, kad ji bendrauja su susisiekimo ministru Eligijumi Masiuliu?"

"Juokaujate?! Galiu ranką prie širdies ar pilvo pridėti, – pradėjo kvatotis nuošidžiai nustebusi Nijolė. – Jis – ministras, Seimo narys, vedęs, turi žmoną, klaipėdietis. Mano tėvai iš uostamiesčio, tad puikiai jį žino. Berods jis mokėsi vienoje mokykloje su mano broliu."

Susisiekimo ministrą Nijolė matė ne tik televizoriaus ekrane: kelis kartus filmavimo metu. Pažintis, jos teigimu, apsiribojo pasisveikinimu ir keliais žodžiais.

N.Pareigytė patikino, kad vedę vyrai jai tabu, todėl ji nebuvo įsivėlusi į artimus santykius su susituokusiais vyrais.

Ar patinka Nijolei E.Masiulis kaip vyras? "69 danguje" narė atvira: "Taip, jis visada patiko. Kaip politikas? Turiu įvairią nuomonę. Žinau, kad buvo jauniausias Seimo narys, tad visada į jį atkreipdavau dėmesį."

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų