Pereiti į pagrindinį turinį

M.Rodowicz įsižeistų pavadinta močiute

2009-08-22 23:59

Dvi santuokos, trys vaikai, du katinai, ryškūs drabužiai, temperamentas, įspūdinga diskografija ir minios gerbėjų. Tai – 63-ejų Maryla Rodowicz, lenkė, kurios šaknys – Vilniuje.

Ji, be abejo, dainavo

Praėjusią savaitę Lenkų estrados žvaigždė atvyko į Vilnių dalyvauti Pasaulio vilniukų (taip save vadina po pasaulį išsibarstę lenkai, kurių šaknys – Vilniuje ir Vilnijos krašte) suvažiavime.

Žinoma, M.Rodowicz dainavo. Pilnoje Vilniaus rotušės aikštėje skambėjo jos stiprus prikimęs balsas, atliekantis senus populiarius šlagerius ir naujas dainas.

Miestas, iš kurio kilę M.Rodowicz tėvai, Lenkų estrados primadoną sutiko šiltai. Ji irgi atvyko su sentimentais. O kaipgi. Vienas M.Rodowicz senelis kažkada buvo Lenkų (dabar Rusų) teatro grimuotojas, kitas senelis, iš tėvo pusės, Vilniuje tarpukariu turėjo "Gulbės vaistinę".

"Porsche" gerbėja

Dainininkė, visą vaikystę Lenkijoje klausiusi pasakojimų apie Vilniaus senamiesčio gatveles, skersgatvius, bažnyčias ir parkus, didžiuojasi, anot jos, "vilnietišku genu". Jau vien todėl, kad šis genas, jos manymu, nulėmė stebėtinai ilgą jos jaunatviškumą.

M.Rodowicz šiurpsta išgirdusi, kiek plastinių opracijų iškentėjo jos jaunystės laikų bičiulė ir kolegė Ala Pugačiova. Lenkė teigia, kad grožio chirurgų paslaugomis kol kas dar nesinaudojo. Nors prieš estetinius patobulinimus ji nėra nusistačiusi. Tik ne grėsmės gyvybei kaina, kaip nutiko A.Pugačiovai.

Teigiama, kad apie 40 albumų ir per 2000 dainų įrašiusi M.Rodowicz gerbėjų amžius – nuo 5 iki 95 metų. 63–ejų dainininkė, ko gero, rimtai įsižeistų pavadinta močiute. Ji dainuoja apie meilę! Ji yra aistringa "Porsche" gebėja! Dabar važinėja "Porsche 911 Carrera", kurį neseniai vestuvių metinių proga padovanojo antrasis jos vyras – aštuoneriais metais jaunesnis verslininkas Andrzejus Duzynskis.

Atsivežė ir sūnų

Su A.Duzynskiu ir šios, antrosios, santuokos atžala – sūnumi Jędrzejumi M.Rodowicz atvažiavo į Vilnių. "Norėjau parodyti sūnui šį miestą", – prisipažino dainininkė, mėgstanti sakyti, kad meilę Vilniui jį įsiurbė su motinos pienu.

Regis, antroji M.Rodowicz santuoka rami ir laiminga, bet pasakoti apie asmeninį savo gyvenimą dainininkė nemėgsta. Ji mieliau kalbėtų apie daugybę linksmų nuotykių, kuriuos patyrė su bičiuliais ir scenos kolegomis – daugybe pasaulinio masto žvaigždžių, jau nekalbant apie Lenkijos įžymybes.

Arba apie savo garderobą. Humoro jausmu apdovanota M.Rodowicz juokdamasi prisimena, kaip kažkada, jai atvykus į sovietinę Rusiją, idėjiškai pasikausčiusios tarybinės moterys spjaudydavo ant besiplaikstančių čigoniškų jos sijonų. Šaukdavo: "Beždžionė atvažiavo!" Tačiau grūste grūsdavosi į jos koncertus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų