Pereiti į pagrindinį turinį

Naujuose centruose – įprastas restoranas

2008-10-31 09:00
Naujuose centruose – įprastas restoranas
Naujuose centruose – įprastas restoranas / Redakcijos archyvo nuotr.

Vos prieš dvi dienas "Čili pica" atšventė įkurtuves naujame Klaipėdos prekybos centre "Banginis", o lapkričio 7-ąją duris atvers Vilniaus prekybos ir pramogų komplekso "Panorama" lankytojams.

"Čili" restoranų grupės rinkodaros vadovo Mindaugo Gumausko teigimu, naujieji prekybos centrai pasirinkti įvertinus strategiškai palankią vietą ir potencialą pritraukti didelius lankytojų srautus.

"Sprendimą atidaryti restoraną prekybos centre "Banginis" lėmė puiki jo vieta Klaipėdoje bei daug žmonių pritraukiančios parduotuvės "Maxima" ir "Senukai". Taip pat prognozuojame, kad į Vilniaus prekybos ir pramogų kompleksą "Panorama" pavalgyti ar apsipirkti užsuks nemažai žmonių", – plėtros planus komentavo M.Gumauskas.

Naujosios picerijos "Banginyje" plotas – 383 kv. m, o "Panoramoje" įsikūręs restoranas užima 335 kv. m viduje bei 46 kv. m lauko terasoje. Abiejose picerijose vienu metu gali viešėti iki 150 svečių.

Restoranų interjerą kūręs dizaineris Eugenijus Juozapavičius patikino, kad abiejose picerijose įrengtas "Čili picos" restoranams būdingas jaukus ir patogus interjeras, nors stilistika šiek tiek ir skiriasi.

"Klaipėdos restorano interjeras – skandinaviško stiliaus: nuosaikus, minimalistinis.

Jame dominuoja švelnių tonų spalvos. Tokio tipo interjeras labai tinkamas uostamiesčiui. "Panoramos" picerijoje dominuoja ryškesnės spalvos, poparto elementai. Jaunatviškas ir neįpareigojantis interjeras neabejotinai išskirs šį restoraną iš kitų "Panoramoje" įsikūrusių viešojo maitinimo įstaigų", – pasakojo E.Juozapavičius.

"Čili picoje" – ne tik gardūs patiekalai. Daugeliui čia atvykti – ritualas ir gyvenimo dalis. "Čili pica" – puiki vieta ne tik pusryčiauti, pietauti ar vakarieniauti, bet ir maloniai praleisti laiką su draugais, kolegomis ar artimaisiais. Beje, jau lapkritį "Čili" pristatys dar daugiau naujienų.

Siūlome paskanauti:

Traškus krepšelis
Bananai, konservuoti persikai, plakta grietinėlė, karamelė, šokoladinis padažas, ledai, trupintas griliažas, graikiniai riešutai.
Florencijos kavos pyragas
Jautienos kepsnys
"Čili" sriuba
Miško pica
Makaronai su kumpio ir pievagrybių padažu

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų