Pereiti į pagrindinį turinį

N.Pareigytė ir "ICG" vadovas: ketveri metai draugystės

2009-01-24 09:00

Grupės "69 Danguje" narė Nijolė Pareigytė, kuriai kai kas bando inkriminuoti ryšius su ministru, turi draugą, kuriam gali skambinti viduryje nakties. Ji simpatizuoja jam, jis – jai. Neseniai Lietuvos nacionaliniame Operos ir baleto teatre vykusiame V.Romanovo organizuotoje Senųjų Naujųjų metų šventėje jie pasirodė kartu.

Pozuodama fotografui N.Pareigytė meiliai prigludo prie „Innovation Computer Group" (ICG) generalinio direktoriaus Eugenijaus Ivanenkos peties ir prisipažino: "Mes pažįstami ketverius metus. Kartais bendraudavome daugiau, kartais mažiau, bet niekada mūsų santykiai nebuvo nutrūkę."

"Tačiau esame ne pora, o tik draugai", – net ir po pozavimo susiglaudus bei meilių abipusių žvilgsnių prisiekinėjo 24 metų Nijolė, kalbėdama apie penkeriais metais už ją vyresnį E.Ivanenko.

"Jis – protingas vyras, o aš labai gerbiu tokius žmones. Iš Eugenijaus gaunu daug vertingų patarimų. Tai žmogus, kuriam galiu skambinti viduryje nakties, – nuoširdžiai Eugenijui komplimentus žarstė N.Pareigytė. – Tokį žmogų reikia branginti, nes jis gyvena dėl draugų, o tik po to – sau."

Nijolė atvira: Eugenijaus dėka su didele nuolaida ji pirko kompiuterį, televizorių. O automobilis "Audi Q7" – jo dovana? Ne, tikino N.Pareigytė, yra įvairių niuansų. Tačiau jauna moteris neslepia: "Šio automobilio numeris "NELI 69" – Eugenijaus dovana. Jis turėjo įtakos, kad aš neseniai nusifilmavau "ICG" reklamoje televizijoje."

Ji – neištekėjus ir neturi širdies draugo, jis – nevedęs ir neturi mylimosios, jie abu vienas kitam simpatizuoja. Juolab ne bet ką jis kvies į prašmatnų balių, o Nijolė ne su bet kuo ten eis.

Taip, teisybė, sutinka "69 Danguje" narė. Tačiau taria: "Aš labai branginu mūsų draugystę ir nenoriu prikalbėti nesąmonių."

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų