Pereiti į pagrindinį turinį

"Opus 3" gimtadienis – linksmybės iki ryto

2009-09-26 12:00
Naujokai: "Opus 3" su gimtadieniu sveikins ir šių metų šios radijo stoties grupe tapę "Freaks On Floor".
Naujokai: "Opus 3" su gimtadieniu sveikins ir šių metų šios radijo stoties grupe tapę "Freaks On Floor". / Organizatorių nuotr.

Šešiolika gerai žinomų grupių, gera muzika ir šėlionės iki ryto. Toks žada būti trečiasis radijo stoties "Opus 3" gimtadienis. Šventė prasidės jau šį šeštadienį klube "Havana Social Club".

Mes jau dideli

"Opus 3" radijo laidų vedėjas ir gimtadienio šventės organizatorius Richardas Jonaitis pripažino, kad tokiu ekonominiu laikotarpiu sulaukti trečiojo gimtadienio – nemažas laimėjimas.

"Apskritai kalbant, tokia sukaktis reiškia viską ir kartu nieko, čia svarbu, iš kurios pusės pažvelgsi. Kai aplink tokios niūrios ekonominės nuotaikos, atrodo, kad būtų gerai sulaukti ketvirtų metų, bet realiai treji metai nėra daug", – paaiškino laidų vedėjas.

Jis tikino, kad radijo stoties kolektyvas norėtų, jog ji būtų atrasta ir kituose Lietuvos miestuose, ne tik Vilniuje ir Klaipėdoje, kuriuose yra daugiausia klausytojų.

"Norisi per visą tą kakofoniją prasibelsti iki kiekvieno šalies melomano ir pakviesti jį laisvu nuo savo įrašų klausymo metu, įsijungti "Opus 3", – šypsojosi R.Jonaitis.

Linksmybės iki paryčių

Atrodo, liūdna šventėje tikrai nebus. Renginio organizatorius užtikrino, kad linksmybės tęsis iki pat ryto, nes gyvai grojančių kolektyvų bus net šešiolika.

Trijose skirtingose gimtadienio scenose pasirodys grupės: "Empty", Kauno pasididžiavimas "Golden Parazyth", parke vaikštinėjančių įsimylėjusių jaunuolių mėgstamiausia atlikėja Migloko, bene gerbiamiausias muzikos prodiuseris Lietuvoje Mario Basanovas, neseniai "Opus 3" grupe tapę "Freaks On Floor", teatrališkieji ir saugiai gyventi raginantys "Suicide DJs" ir visi, kurių muzika jau trejus metus skamba "Opus 3" eteryje.

"Gimtadienio renginiui grupės buvo pasirinktos pagal tai, kaip dažnai jų kūriniai per šiuos trejus metus skambėjo eteryje ir kokią sprogstamąją galią jie slepia savyje. Kai kurie iš šešiolikos pasirodysiančių kolektyvų jau dešimtmetį yra puikiai žinomi visiems, besidomintiems muzika, o kai kurie dar nė dešimties mėnesių negyvuoja. "Opus 3" radijo stotis visada buvo naujų, gerai grojančių ir tiesiog gerai grojančių propaguotoja. Todėl tai, ką klausytojai girdi eteryje, turės galimybę paklausyti ir gimtadienyje", – pasakojo R.Jonaitis.

Dovanų nereikia

Renginio organizatorius juokavo, kad jokių dovanų į gimtadienį neštis tikrai nereikia.

"Klausytojų apsilankymas, jų palaikymas ir gera nuotaika yra pati geriausia dovana ir įvertinimas, kad tokia muzika reikalinga Lietuvai", – sakė R.Jonaitis.

Jis prisiminė, kaip prieš trejus metus radijo rinkoje atsiradusios "Opus 3" programos muzikinis vedlys Darius Užkuraitis visiems garsiai pasakė, kad radijo rinkoje vyraujant komercinėms tendencijoms, "Opus 3" bandys užpildyti nišą, skirtą kiek intelektualesnei muzikai.

"Pažadas ištesėtas. Nacionalinio transliuotojo radijo programą "Opus 3" pamėgo menininkai, filosofai, psichologai, dizaineriai ir daugeliui klausytojų tai nėra tik beprasmis muzikinis fonas", – su pasididžiavimu kalbėjo renginio organizatorius.


Vieta: "Havana Social Club".

Laikas: Rugsėjo 26 d. 22 val.

Kaina: 20 litų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų