Pereiti į pagrindinį turinį

Po vienu stogu – dvi Liūtės

2009-08-22 23:59

Kaune gimusi, Vilniuje gyvenanti dainininkė Aistė Pilvelytė pirmagimę dukrą trečiadienį pagimdė Klaipėdoje. Vietoje anksčiau planuoto didelio koncerto savo 30–mečio proga!

Dabar už mamą koncertuos naujagimė A.Pilvelytės ir verslininko Vlado Motiekos dukra. Jei paaiškės, kad mažylė paveldėjo mamos balsą, panašu, kad dainininkės ir verslininko namuose bus gana triukšminga. Bet tai, tikėkimės, neatvėsins A.Pilvelytės ryžto auginti penkis vaikus.

Dainininkė apskritai pasižymi gana ryžtingu charakteriu. Patiko paskutinėmis nėštumo savaitėmis ilsėtis Nidoje – ir ką gi, ilsėjosi. Nekankindama savęs nerimu, kad staiga prasidėjus sąrėmiams, pavyzdžiui, naktį, gali nebūti kelto per Kuršių marias.

Anksčiau ji planavo gimdyti Vilniuje, bet nusprendusi gimtadienį švęsti Klaipėdoje, uostą pasirinko ir savo dukrelės gimtuoju miestu.

A.Pilvelytės ir V.Motiekos pirmagimė pasaulį išvydo po Liūto ženklu. Na, kuo galima paguosti V.Motieką, kuris dabar gyvens su dviem aktyviomis, energingomis, mėgstančiomis dėmesį Liūtėmis? Nebent A.Pilvelytės žodžiais apie jos Zodiako ženklo žmones: "Bet Liūtai turi ir gerų savybių..."

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų