Pereiti į pagrindinį turinį

S. ir M. Lipnių šeimą papildė naujas narys: dabar turime penkis vaikus

2024-09-03 10:31 diena.lt inf.

Verslininkų Simonos ir Mindaugo Lipnių šeimoje – džiugios naujienos. Rugsėjo 1-ąją į jųdviejų namus atvyko naujas šeimos draugas — Pomeranijos špico veislės šunytis Kukis. Septintasis šeimos narys tapo ypatinga staigmena trynukams Emilijai, Herkui ir Patricijai.

LNK, asmeninio albumo nuotr.

LNK.LT portalo kalbinta S. Lipnė sutiko pasidalinti, kaip į naują šeimos narį reagavo pirmoji šeimos kalytė Kaula.

„Mūsų pirmasis šuo rodo, kad jai visiškai nerūpi naujas namų gyventojas – ji demonstratyviai nusuka galvą ir vaidina, kad nenori bendrauti“, – juokėsi verslininkė.

Pasak moters, tai – neįprasta, nes Kaula iš savęs yra žaisminga.

„Jeigu aš ją pašaukiu, kalytė neatsisuka. Jos elgesys – kaip įskaudintos merginos. Vis dėlto džiaugiuosi, kad ji nepuola ir neurzgia ant mažojo keturkojo“, – pasakojo nuomonės formuotoja.

Simona teigė, jog abu šeimos Pomeranijos špicai – itin skirtingi.

Pirmoji Kaula yra šviesi, o dabar šeimą papildė daug mažesnis, juodas it naktis patinas.

Asmeninio albumo nuotr.

Be to, šunys pirkti iš skirtingų veislynų.

Tačiau yra vienas panašumas – pasak S. Lipnės, abu augintiniai turi itin retų spalvų kailius.

LNK.LT pasiteiravus, ar buvo sunku išrinkti 7-ąjam šeimos nariui vardą, S. Lipnė teigė, jog tikrai teko pasukti galvą, koks vardas keturkojui būtų tinkamiausias.

„Pirmajam šuniui iš anksto vardą žinojome — kalytę pavadinome dukros Emilijos migduko vardu. Šuniui jis labai tiko, nes ji – kaulo spalvos. Tačiau naujam gyventojui vardą išrinkti buvo sunkiau“, – dalijosi verslininkė.

Nuomonės formuotoja pradžioje mąstė apie Oreo vardo variantą, tačiau ją perkalbėjo veisėja.

„Šuo atrodo kaip juodas sausainis. Pagalvojau, kad būtų smagu pavadinti anglišku vardu Cookie, bet supratau, kad taip keturkojo draugo nekviesime, todėl šį vardą sulietuvinome ir taip mūsų naujasis šeimos narys tapo Kukiu“, – pasakojo S. Lipnė.

Trynukai apie naują draugą nieko neįtarė, nes S. ir M. Lipniai nusprendė atžalas nustebinti.

„Prieš tris mėnesius pradėjau tartis dėl šuns, laukiau, kol gims vada. Kai į pasaulį atėjo šuniukai, mūsų Kukis jau buvo rezervuotas. Tuomet teko paplušėti ir išsimaldauti šio šuns“, – antrojo Pomeranijos špico įsigijimo istoriją LNK.LT portalui pasakojo nuomonės formuotoja.

Be to, 7-asis šeimos narys į Lipnių namus atvyko labai simboliniu laiku – Rugsėjo 1-ąją, kuomet S. ir M. Lipniai švenčia sužadėtuvių metines.

„Taip sutapo, kad šią dieną prieš devynerius metus mes su vyru susižadėjome, o šiandien atkeliavo naujas šeimos draugas. Dabar turime penkis vaikus ir mes esame septyniese“, – permainomis džiaugėsi S. Lipnė.

Taip pat žiūrėkite: S. Lipnė laidoje „KK2“ atviravo apie iššūkius vystant verslą:

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų