Pereiti į pagrindinį turinį

Savaitgalio planas: pusnys – ne kliūtis

2010-02-05 09:43
Savaitgalio planas: pusnys – ne kliūtis
Savaitgalio planas: pusnys – ne kliūtis / Gedimino Bartuškos nuotr.

Neišvažiuojamos gatvės? Anokia čia bėda, kai ant nosies savaitgalis. "CityOut" ir vėl sukonstravo tris savaitgalio tvarkaraščius nenorintiems sėdėti namie, kasti sniego ar gulėti priešais televizorių. Žymėkitės kalendoriuje – savaitgalis ant nosies.


 

Šeimyniškam savaitgaliui

Jei dar nespėjote pamatyti ir savo vaikams parodyti antrosios "Alvino ir burundukų" dalies, šis penktadienis tam puikiai tiks. Simpatiški pūkuoti padarėliai prajuokins ir jus, ir jūsų atžalas.

KUR? Kino teatre "Forum Cinemas Vingis"

KADA? 17 val.

KIEK? 14 litų

Žvelgiam į ateitį

Šeštadienį metas imti vaikus už rankos ir vestis juos į parodą apie jų pačių ateitį. "Mokymasis. Studijos. Karjera 2010" – tai puiki proga ne tik rasti vaikams užklasinės veiklos, bet ir vieta, kurioje galėsite pagalvoti apie savo vaiko išsilavinimą, ateities mokslus.

KUR? Parodų centre "Litexpo", Laisvės pr. 5

KADA? Nuo 10 val.

KIEK? Nuo 5 litų

Kūdikių lenktynės

Sekmadienį su mažaisiais ant rankų keliaukite į tikras vaikų lenktynes. Kūdikių ropojimo lenktynės laukia dalyvių ir jų tėvelių, kurie bandytų savo vaikus paspartinti. Vienintelė sąlyga – vaikas privalo ropoti, bet dar nemokėti vaikščioti. Metas treniruotis.

KUR? Prekybos centre "Akropolis", Ozo g. 25

KADA? Nuo 10.30 val.

KIEK? Nemokamai


 

Neturintiems kompanijos

Šokam ant riedučių

Penktadienį metas pūsti žvakutes. Dvejų metų sukaktį švenčianti bendraminčių kompanija, pasivadinusi "Miesto muzika", kviečia autis riedučius ir šokti pagal disko, dubstep, techno ir hiphopo ritmus. Tikra mišrainė? Bet toks pat ir miestas.

KUR? Klube "Roller", A.Smetonos g. 5

KADA? Nuo 22 val.

KIEK? Nuo 10 litų

Trypiam iki nukritimo

Šeštadienį lindyhopo mėgėjai galės traukti į savo širdžiai mielą koncertą. Svingo ir džiazo muziką grojantys "Club Vilnius Hot" ir "The swingin band" visiškai gyvai šokdins nusiteikusius patrepsėti taip, kaip tai darydavo mūsų seneliai.

KUR? Klube "Tamsta", Subačiaus g. 11 / 1

KADA? Nuo 22 val.

KIEK? 25 litai

Miuziklo galia

Sekmadienį siūlome užsukti į filmą, kuris maišo du netikėtus dalykus – mafiją ir muziką. Muzikiniame filme "Cotton" klubas" saksofonai keičiami šautuvais, ir atvirkščiai.

KUR? Kino teatre "Skalvija", A.Goštauto g. 5 / 12

KADA? 16.30 val.

KIEK? Nuo 8 litų


 

Draugų rinktinei

Skęstam šokyje

Penktadienį – reivas! Į sostinę atvažiuoja tikras nutrūktgalviškų diskotekų meistras Rex The Dog. Pirmasis ilgai laukto meistro vizitas sostinėje bus apkaišytas senų sintezatorių garsais ir neoninėmis šviesomis.

KUR? Klube "Pacha", Gynėjų g. 14

KADA? Nuo 22 val.

KIEK? Nuo 35 litų

Domimės naujienomis

Šeštadienį siūlome užsukti į prieš dešimtmetį susikūrusio dueto "Soy Farm" koncertą, kuriame bus pristatytas naujasis jų albumas. Sunku patikėti, tačiau tai – pirmasis grupės albumas. Tiesa, iš grupės puslapio albumą galima parsisiųsti dabar, o koncerte galėsite jį pagriebti išleistą kaip vinilinę plokštelę.

KUR? Bare "Woo", Vilniaus g. 22

KADA? Nuo 22 val.

KIEK? Nuo 10 litų

Griebiam mikrofonus

Sekmadienį siūlome turbūt smagiausią koncerto formą – karaokę. Lavinkite balsą, dainuokite duše ar junkite dainų karaokės versijas internete – proga suspindėti lengvai pasiekiama.

KUR? Klube "Brodvėjus", Mėsinių g. 4 / Vokiečių g. 4

KADA? Nuo 20 val.

KIEK? Nemokamai

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų