Pereiti į pagrindinį turinį

Savaitgalio planas: Su Kaziuku

2010-03-05 23:59
Savaitgalio planas: Su Kaziuku
Savaitgalio planas: Su Kaziuku / Gedimino Bartuškos nuotr.

Šį savaitgalį išvengti Kaziuko mugės šurmulio nepavyks. Nebent užsikaltumėte langus ir duris, nors ir per juos tikriausiai girdėtųsi pavasarėjantis prekybininkų šurmulys. Bet veiklos ir renginių pakaks tikrai ne vien liaudies kultūros mėgėjams.

Šeimyniškam savaitgaliui

Alisa sugrįžta

Penktadienį kino teatruose pradedamas rodyti režisieriaus Timo Burtono šedevras "Alisa Stebuklų šalyje". Intriga – devyniolikmetė Alisa grįžta į magišką savo vaikystės pasaulį. Tėveliams tai bus proga perkainoti vaikystės pasakas ir vertybes, o vaikams pamatyti, kad Alisa gali būti ir suaugusi.

KUR? Kino teatre "Forum Cinemas Vingis", Savanorių pr. 7

KADA? 17.45 arba 18.15 val.

KIEK? Nuo 15 litų

Keistuoliškas orkestras

Šeštadienį metas įkvėpti muzikos ir teatro kartu. Keistuolių teatras kviečia į Nepaprasto orkestro koncertą. Tai – teatralizuotas koncertas, kuriame simfoninio orkestro instrumentai nusprendžia nepaklusti dirigento batutai. Tuomet ir prasideda įvairiausių balsų ir garsų liūtis. Be to, žadama, jog bus galima tapti ne tik žiūrovais, bet ir dalyviais.

KUR? Keistuolių teatre, Laisvės pr. 60

KADA? 12 val.

KIEK? Nuo 15 litų

Mugės riestainiai

Sekmadienį po vėlyvų pusryčių išsiruoškite į miestą – jame šurmuliuos Kaziuko mugė. Paskutinė mugės diena žada daugiau laisvės derėtis, o jei nenorėsite net riestainio nusipirkti, vis tiek pajusite pavasarinio šurmulio dozę su liaudies muzika ir net šokiais.

KUR? Gedimino prospekte ir aplink jį

KADA? Nuo 10 val.

KIEK? Nemokamai


 

Neturintiems kompanijos

Dainuojamoji poezija

Savaitgalį pradėkite penktadienį – dainuojamosios poezijos koncertu, skirtu Sauliui Mykolaičiui atminti. Tą vakarą scenoje pasirodys Gediminas Storpirštis, Jonas Krivickas-Kreivas ir Raimonda Pečkytė, Giedrius Arbačiauskas, Andrius Bialobžeskis, Artūras Dubaka, Dominyka Adomaitytė, Mindaugas Ancevičius ir Justina Mykolaitytė.

KUR? Vilniaus mokytojų namuose, Vilniaus g. 39

KADA? 18 val.

KIEK? Nuo 20 litų

Kaip George'as Michaelas

Šeštadienį tie, kuriems patinka dainininko George'o Michaelo kūryba, rinksis klausyti atlikėjo Dimos Šavrovo. Sasha Song jau ne sykį buvo virtęs George'u Michaelu ir į "Tabami Goes George Michael" sutraukdavo minias žmonių. Jis šįkart savo pasirodymą dedikuoja moterims artėjančios jų dienos proga.

KUR? "House of music", A.Vienuolio g. 4

KADA? 23 val.

KIEK? Nuo 25 litų

Teniso dvikova

Sekmadienį turėtumėte nepraleisti didžiausio ir svarbiausio teniso renginio Lietuvoje – Daviso taurės dvikovos. Aikštelėje kaunasi Lietuvos ir teniso gimtine laikomos Didžiosios Britanijos sportininkai.

KUR? SEB arenoje, Ąžuolyno g. 7

KADA? 12 val.

KIEK? Nuo 100 litų


 

Draugų rinktinei

Stipru: "Rammstein"

Norintiems penktadienio vakarą pakliūti į mistinę naftos perdirbimo gamyklą būtina atsidurti skandalingųjų "Rammstein" koncerte. Grupė Vilniuje pristato albumą "Liebe ist für alle da".

KUR? "Siemens" arenoje, Ozo g. 14

KADA? 20 val.

KIEK? Nuo 150 litų

Kitoks Kaziukas

Kitokio Kaziuko beieškantys šeštadienį turėtų užklysti į "Daiktų viešbučio" rengiamą alternatyvų Kaziuko turgų. Žadama, jog šis alternatyvusis kampelis taps jaunos ir originalios kūrybos sala Kaziuko mugėje.

KUR? Vilniaus dailės akademijos Dizaino inovacijų centro "Titanikas" kieme, Maironio g. 6

KADA? 11–18 val.

KIEK? Nemokamai

Pažintis su F.Goya

Sekmadienį, paskutinę savaitės dieną, tinkamas laikas praleisti su tarptautinės dailės parodos "Francisco Goya. Los Caprichos" ("Kapričai") darbais. Apie F.Goya darbus sakoma, jog jie nėra labai malonūs, juos sunku žiūrėti, tačiau tie, kurie pamato, nori apie juos kalbėti su kitais, papasakoti.

KUR? Vilniaus paveikslų galerijoje, Didžioji g. 4

KADA? 12–17 val.

KIEK? 6 litai

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų