Pereiti į pagrindinį turinį

Savaitgalio planas: su meile

2010-02-12 09:52
Savaitgalio planas: su meile
Savaitgalio planas: su meile / Ingos Juodytės nuotr.

Pasiutimas! Nespėji ir pradėti darbų, o čia ir vėl savaitgalis. Turime pasitaisyti – dar vienas žiemiškas savaitgalis. Atrodo, kad šiemet nors ir rėksime "žiema, žiema, bėk iš kiemo", vis tiek su šaltuku dar turėsime taikstytis.

Bet per tiek snieguotų savaitgalių spėjome ir užsigrūdinti. Ką gi, savaitgalis prasideda!

Šeimyniškam savaitgaliui

Dairomės būrelio

Penktadienį siūlome užsukti į Lietuvos vaikų ir jaunimo centrą. Jums turbūt jis geriau žinomas Moksleivių rūmų vardu. Penktadienis bus paskutinė proga jūsų mažiesiems pasidairyti po visus 200 centro būrelių visiškai nemokamai. Galbūt ką nors išsirinksite ir savo šeimai.

KUR? Lietuvos vaikų ir jaunimo centre, Konstitucijos pr. 25

KADA? Iki 21 val.

KIEK? Nemokamai

Einame į teatrą

Šeštadienį siūlome užsukti į teatrą. Nuo televizorių ir kompiuterių neatplėšiamiems vaikams – tai tikra egzotika. O ir jums ne pro šalį prisiminti teatro bufetų malonumus. "Paika pelytė" – štai toks spektaklis laukia kultūringai savaitgalį praleisti norinčių šeimų.

KUR? Valstybiniame jaunimo teatre, Arklių g. 5

KADA? 12 val.

KIEK? 10 litų

Kuičiamės turguje

Sekmadienį – pirmyn į jau kažkelintą kartą atgimusį blusų turgų. Dabar jau po stogu, perdirbti stalai, muzika ir daugiau ekologiškų gėrybių. Kitaip tariant, vėl grįžtam prie vasarinių apsipirkinėjimo įpročių.

KUR? prekybos centre "Gedimino 9", Gedimino pr. 9

KADA? Nuo 12 val.

KIEK? Nemokamai


 

Neturintiems kompanijos

"Ant bangos"

Penktadienį muzikinės bangos oš ŠMC kavinėje. Intelektualia muzika garsėjantys "Bangų" vakarėliai, šįkart po sparnu priims ir gyvą pasirodymą iš gana keistos grupės "Tytia mina teremina".

KUR? ŠMC kavinėje, Vokiečių g. 2

KADA? Nuo 22 val.

KIEK? Nemokamai

"Chorų karų" tęsinys

Šeštadienį siūlome užsukti į meilės dienai skirtą "Chorų karų" koncertą. Kol dėl šio šou pamišusi didžioji dalis Lietuvos, siūlome įvertinti kovų solistų gebėjimus. Jungtinis atlikėjų pasirodymas bus skirtas meilei.

KUR? Klube "House of music", A.Vienuolio g. 4

KADA? Nuo 23 val.

KIEK? 20 litų

Ašarą spaudžiantis koncertas

Sekmadienis – neišvengiamas, jei per Valentino dieną drįsite palikti namus, tuomet jūsų širdžiai pavirpinti labiausiai tiks grupės "Saulės kliošas" perdainuojamos garsiosios Norah Jones romantiškos dainos. Sako, jog kai kurie šiame koncerte susigraudina iki ašarų.

KUR? Klube "Tamsta", Subačiaus g. 11 / 1

KADA? Nuo 21 val.

KIEK? 15 litų


 

Draugų rinktinei

Diskžokėjų ataka

Penktadienį, Vilniau, laikykis. 10 geriausių šalies DJ bus apdovanoti po vienu stogu. O savo džiaugsmą jie demonstruos... grodami. "DJScene" ekspertų išrinktas dešimtukas parodys, iš kur šalies diskotekininkų kojos dygsta.

KUR? Klube "Gravity", J.Jasinskio g. 16

KADA? Nuo 22 val.

KIEK? Nuo 20 litų

Užgavėnių fiesta

Šeštadienį metas nupūsti dulkes nuo karnavalinių apdarų ir traukti į "SupaDevynių" Užgavėnių fiestą. Jei per dieną prisivalgysite blynų, tuomet tai bus puiki mankšta. Geriau miegosite ir ramiau pavasario lauksite.

KUR? Ūkio banko teatro arenoje, Olimpiečių g. 3

KADA? Nuo 21 val.

KIEK? 15 litų

Sentimentai ir meilė

Sekmadienis – ta metų diena, kai atleidžiamas bet koks sentimentalumas, mielumas ir net nuvalkioti meilės prisipažinimai. Vyšnia ant Valentino dienos saldėsių taps ilgai lauktas ir apšnekėtas, žvaigždėmis įdarytas filmas "Valentino diena".

KUR? "Forum Cinemas Vingis", Savanorių pr. 7

KADA? 16.30 val.

KIEK? Nuo 16 litų

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų