Pereiti į pagrindinį turinį

Savaitgalio planas Vilniuje: kas bijo speigo?

2009-12-18 14:13
Savaitgalio planas Vilniuje: kas bijo speigo?
Savaitgalio planas Vilniuje: kas bijo speigo? / Mindaugo Ažušilio nuotr.

Ar šaltukas dar neišvertė iš kojų? Kol vieni burba, kad žiema užklupo nelauktai ir dar neįsigijus žieminių batų, kiti džiaugiasi, kad pagaliau sulaukėme giedrų dienų.

Meteorologai praneša, jog savaitgalį jos dar virs ir snieguotomis. Telieka laikyti kumščius, kad visa tai liktų iki Kalėdų. Beje, iki jų liko vos 9 dienos!

Šeimyniškam savaitgaliui

Penktadienį siūlome pasinerti į brangiausio šiemet filmo "Įsikūnijimas" fantastinį pasaulį. Daugybė spalvų, beribiai fantazijos plotai ir trimačiai efektai. Mes aikčiojame iš nekantrumo jau dabar. 18 val. ateikite į kino teatrą "Forum Cinemas Vingis" (Savanorių pr. 7) ir atsineškite 17 litų.

Šeštadienis – puiki diena visiems išsiilgusiems žiemos. Jei jūsų šeimoje yra bent vienas snieglentininkas, tuomet nepraleiskite pasaulinės snieglenčių dienos šventės. Pačius mažiausius sodinkitės ant rogučių, o patys jau dabar vaškuokite savo lentas. Jei mažieji iš rankų nepaleidžia šuniuko ar vis jo prašo, tuomet sekmadienį galbūt laikas užsukti į šunų parodą. Dalyvių sąraše nurodytos net 188 keturkojų veislės, todėl į ką akis paganyti tikrai bus.


Snieglenčių diena

KUR? Liepkalnis

KADA? Šeštadienį, nuo 13 val.

KAINA? Nemokamai


Šunų paroda

KUR? Parodų rūmai "Litexpo", Laisvės pr. 5

KADA? Sekmadienį, nuo 10 val.

KAINA? Nuo 5 litų

Neturintiems kompanijos

Penktadienį puiki proga prisiminti mokyklą. Loftuose T.Ševčenkos gatvės 16-ame name 22 val. rengiamame vakarėlyje "Senoji mokykla 2" galėsite rinktis iš aktų salės ir valgyklos, o seno gero repo ritmai maišysis su kompotu ir bandelėmis. Nepamirškite gėlių mokyklos direktoriui ir 20 litų įėjimo mokesčiui.

Šeštadienį siūlome užmesti akį į šiuolaikinį meną. Parodoje "Kuriant atmintį" sutilpo... keturi filmai ir nieko daugiau. Praleisite daug gražaus laiko žiūrėdami filmus apie architektūrą, monumentus ir bendruomenę. Beje, garsių Europos menininkų filmai kurti specialiai parodai.

Sakoma, jog adventas – susikaupimo metas. Sekmadienį siūlome užsukti į lietuviškų ramiojo žiemos laikotarpio tradicijų pripildytą vakarą su džiazo muzikantais ir folkloro ansambliais. Beje, pailsėję ir pirmadienio darbus kitaip pradėsite.


Paroda

KUR? Šiuolaikinio meno centras, Vokiečių g. 2

KADA? Šeštadienį, nuo 12 val.

KAINA? Nuo 4 litų


Koncertas

KUR? Vilniaus rotušė, Didžioji g. 31

KADA? Sekmadienį, nuo 15 val.

KAINA? Nemokamai

Draugų rinktinei

Penktadienį klube "Gravity" (J.Jasinskio 16C) nuo 22 val. prie pulto stos elektroninės muzikos BBC RADIO 1 bangomis skleidėja Mary Anne Hobbs. įsimesk į kišenę 15 litų ir eik linksmintis!

Šeštadienį metas vakarėliui, kuriame niekada nebūna šalta. Prakaitas žliaugia net sienomis per vienintelius tokiu vakarus su gitaromis "Šok Rok". Komanda "Metal On Metal" negaili šokėjų kaulų ir laužo juos stipriausiais roko hitais.

Sekmadienį dar galite spėti į nuvažiuojantį originalių dovanų traukinį. Menininkų, dizainerių ir šiaip kūrybingų žmonių darbai suguls ant prekystalių specialiame parduotuvės "Daiktų viešbutis" turguje, kuriame darbus pardavinėja tik konkurse laimėję autoriai.


BBC RADIO 1

KUR? "Gravity" (J.Jasinskio 16C)

KADA? Penktadienį, nuo 22val.

KAINA? 15 litų


"Šok Rok"

KUR? Baras "Woo", Vilniaus g. 22

KADA? Šeštadienį, nuo 23 val.

KAINA? Nuo 10 litų

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų