Pereiti į pagrindinį turinį

Savo vestuvių režisieriai

2010-07-11 13:00
Įspūdis: išpuoselėta golfo aikštyno aplinka pakerėjo išskirtinės vietos tuoktuvėms ieškojusius klaipėdiečius.
Įspūdis: išpuoselėta golfo aikštyno aplinka pakerėjo išskirtinės vietos tuoktuvėms ieškojusius klaipėdiečius. / Algirdo Kubaičio nuotr.

Originalesnių iškilmių pageidaujantys jaunavedžiai vasarą tuoktuvių ceremonijoms dairosi išskirtinių erdvių po atviru dangumi. Tokios progos nepraleido ir uostamiesčio Dramos teatro atžalynas.

Aktorius Arnoldas Eisimantas ir teatrologė Eglė Šantaraitė žiedus nusprendė sumainyti netoli Klaipėdos veikiančiame golfo aikštyne "National Golf Resort".

"Svarstėme ne vieną variantą. Tačiau šį pasirinkome todėl, kad norėjosi gamtos, tačiau ne kaimo turizmo. Tiesiog pakerėjo golfo aikštyno grožis, o mes abu esame baisūs estetai, – šypsojosi Eglė. – Be to, pas mus tai dar neeksploatuota vieta, o užsienyje tokiose erdvėse labai populiaru rengti vestuves."

Vanduo, pieva, vėjas, saulė – kaip taikliai pastebėjo kunigas, pora amžiną meilę ir ištikimybę vienas kitam prisiekė beveik visų stichijų akivaizdoje.

"Svajojome apie gražią šventę, o ne tradicinį balių. Ir griežtai norėjome tik vienos dienos iškilmių. Savo vestuves ne tiek režisavome, kiek žinojome, ko nenorime. Kadangi šiek tiek patys dirbame renginių organizavimo sferoje, matome, kur žmonės daro klaidas", – kalbėjo Arnoldas.

Jaunieji pasidabino specialiai jiems kurtais drabužiais, o tuoktuvėse dalyvavo beveik pusšimtis svečių. Ar menininkams ne prabanga rengti tokias iškilmes?

"Pavadinčiau tai kuklia prabanga", – šyptelėjo Eglė.

"Ir patys prisidėjome, ir tėvai parėmė, daug padėjo pažintys, bičiuliai. Tai nebuvo labai brangios, tačiau ir ne pigiausios vestuvės. Nebūtinai gražu tai, kas labai brangu. Kiek galėjome, tiek pinigų ir skyrėme. Štai patys pasigaminome koplytėlę", – žmonai antrino ir Arnoldas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų