Pereiti į pagrindinį turinį

Šeštadieniais "Chaplin terasoje" - nemokama aerobika

2010-07-17 08:57
Šeštadieniais "Chaplin terasoje" - nemokama aerobika
Šeštadieniais "Chaplin terasoje" - nemokama aerobika / Gedimino Bartuškos nuotr.

Projektą "Lieknėk su "Vilniaus diena" jau antrą mėnesį tęsiantis dienraštis ir toliau neatsisako sveikos gyvensenos idėjų. "Aerobika ne tinginiams" – tokiu šūkiu "Vilniaus diena" pažymės kiekvieną vasaros šeštadienį. Pradžia – jau rytoj.

Į nemokamas treniruotes vilniečius kvies profesionalus sporto klubo "Active Gym" treneris Deimantas Vaitkevičius. Veiksmo vieta – Totorių gatvėje įsikūrusi "Chaplin terasa". Laikas – 13 val.

Gera muzika ir valanda ritmo – tai kiekvienam pajudėti susiviliojusiam miestiečiui žada D.Vaitkevičius. "Siūlysiu kūno balanso treniruotę. Muzikos fone atliksime įvairius jėgos, lankstumo ir pusiausvyros pratimus tiek viršutinei, tiek apatinei kūno dalims. Treniruotė bus skirta subalansuoti raumenims – vienus ištempti, kitus – sustiprinti", – intrigavo profesionalus treneris.

Kilimėlių atsinešti nereikia – pirmosios treniruotės vyks stovint.

Karšta, todėl pratimai nebus labai intensyvūs. "Tai labiau panašės į jogą ar taiči. Saulei svilinant tikrai nenoriu apsunkinti žmonėms širdžių. Tačiau tinginiauti irgi nebus laiko. Nors treniruotė lėtesnio pobūdžio, bus ką veikti, prireiks ištvermės", – šypsojosi D.Vaitkevičius.

Į savo treniruotes kiekvieną šeštadienį iki pat rugsėjo 1-osios treneris kviečia visus neabejingus sportui ir sveikai gyvensenai. Į "Chaplin terasą" gali drąsiai užsukti tiek jaunimas, tiek vyresnio amžiaus žmonės. Ir pradedantys, ir pažengę.

"Jei matysiu, kad per treniruotę kas nors ko nors nesupranta ar persitempia, pakeisiu pratimą. Galima varijuoti ir dirbti individualiai. Trenerio darbas yra visus pastebėti ir patenkinti lūkesčius", – žadėjo D.Vaitkevičius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų