Pereiti į pagrindinį turinį

Iš šokių aikštelės spindesio – prie siuvimo mašinos

2008-12-06 09:00
Iš šokių aikštelės spindesio – prie siuvimo mašinos
Iš šokių aikštelės spindesio – prie siuvimo mašinos / Nerijaus Jankausko nuotr. Šeima: kadaise spindėti vakarėliuose mėgusi Aina pastaraisiais mėnesiais paskendusi motinystės džiaugsmuose – pramogas jai kuo puikiausiai atstoja mažoji Liepa.

Rampų šviesoje žvilgantys šilkai, žybčiojantys kristalai, įmantrūs galvos apdangalai, begalė baltų šypsenų ir spinduliuojantis pasitikėjimas – taip prieš kelias dienas ant Austrijos parketo atrodė "Žuvėdros" šokėjai.

Daugelį metų "Žuvėdroje" šokusi A.Zinčiukaitė pasidžiaugti pasaulio auksu nespėjo. Prieš aštuonerius metus paskutinį kartą varžybose dalyvavusi moteris namuose saugo Europos ir pasaulio čempionatų sidabro medalius, kurie vainikavo jos devyniolikos metų karjerą ant parketo. Tačiau ji dėl to nesikremta ir su kur kas didesniu užsidegimu kalba apie "Žuvėdrai" kurtus kostiumus, kurie šokėjams padėjo pelnyti ne vieną pergalę. "Pirmą kartą auksą jie laimėjo jau su mano kurtais drabužiais", – džiaugėsi madų kūrėja, apdarais puošianti ne tik šokėjus, bet ir Lietuvos teatro bei muzikos žvaigždes.

Tiesa, jau kurį laiką Ainos rankos liečia ne vien prabangius šilkus – vasarą antrąjį gimtadienį atšventusiai dukrelei Liepai labiausiai tinka minkštutė medvilnė...

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų