Quantcast

„Soriuko“ dalyvius sužavėjo prabanga, bet nustebino slapta pasiklausymo įranga

  • Teksto dydis:

Į  "Soriukas" filmavimus atvykę nedrąsūs ir įsitempę, vaikinai ir merginos greitai atsipalaiduoja panirę į sūkurinę masažo vonią arba pasikaitinę vienoje iš vilos pirčių.


Naujo LNK realybės šou „Soriukas“ dalyviai mėgaujasi prabangiu gyvenimu pasimatymų projekto viloje. Į filmavimus atvykę nedrąsūs ir įsitempę, vaikinai ir merginos greitai atsipalaiduoja panirę į sūkurinę masažo vonią arba pasikaitinę vienoje iš vilos pirčių.

Pirmajame „Soriuko“ vilos aukšte – prabangiai įrengta didžiulė svetainė. Aštuoniasdešimties kvadratinių metrų patalpoje sukurti atskiri meilės kampeliai laidos dalyviams. Trokštantys privatesnio bendravimo įsikuria senoviniais baldais apstatytame ir nuo smalsių akių atitvertame svetainės gale. Drąsesnieji laiką leidžia ant modernių minkštasuolių, mėgaujasi kokteiliais ir šviežiais vaisiais. „Norėčiau čia gyventi“, – filmavimo metu prasitaria dažnas realybės šou dalyvis.

„Soriuko“ viloje nėra slaptų kamerų, tačiau dalyvių pokalbius, per visuose kambariuose sumontuotus garsiakalbius girdi laidos vedėja ir santykių patarėja Ieva Stasiulevičiūtė.

Prie „Soriuko“ vartų stoja tik prabangūs automobiliai – laidos dalyviai į pasilinksminimų vietas vežiojami tik limuzinų klasės automobiliais. Po nuotykių mieste „Soriuko“ dalyviai grįžta į savo kambarius, kurių viloje – net aštuoni. Sušalusieji gali pasišildyti prie trijų name esančių židinių. Žinoma, jei dar nedrįsta šildyti vienas kito.

Ten, kur yra meilės žaidimai – atsiranda intrigos ir pavydas. Bučiniai, aistra ir dviejų žavingų merginų konkurencija dėl muzikanto Danieliaus jau šį ketvirtadienio vakarą 21 val. per LNK televiziją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių