Pereiti į pagrindinį turinį

A. Valinsko gyvenime – permainos: pasipiršo ypatingoje vietoje

2024-08-13 14:06 diena.lt inf.

Politikas Arūnas Valinskas jaunesnysis dabar gyvena itin džiugiomis nuotaikomis – jis pasipiršo savo mylimajai Airai Ragauskaitei. Apie malonias gyvenimo permainas A. Valinskas pasidalijo socialiniame tinkle „Facebook“.

L. Balandžio / BNS, A. Valinsko feisbuko nuotr.

„Kažkada šį krioklį norėjo užtvenkti elektrai, kas būtų neatpažįstamai jį pakeitę.

Sigrida Tomasdotira, žemės, kurioje yra Gulfosas, savininko dukra, atkalbėjo savo tėvą nuo idėjos parduoti jį ir leistis į kompromisus.

Nepaisant milžiniško spaudimo ir bandymų apeiti ją ir jos šeimą, Sigrida neapleido savo idėjos, kad Gulfoso vertė yra jo buvimas būtent tokiu, kokiu jis yra, kad jis, jo grožis ir įspūdis, turi priklausyti visiems.

Šiandieną tik jos dėka galime matyti Gulfosą tokį, koks jis yra.

Man ši istorija parodo, koks svarbus gali būti vienas žmogus, kaip jis gali pakeisti pasaulį, pakreipti jį, kaip jo vertinimas to, kas gražu, kas unikalu ir nepakartojama, gali daryti stebuklus“, – įrašo pradžioje teigė A. Valinskas jaunesnysis.

„Man toks žmogus esi tu.

Ši vieta yra keliautojų ir tyrinėtojų kraštas.

Čia, kaip ir jų kelionėse, kaip ir pačiam gyvenime, būdavo ir bus visko: Dienų, lėtų kaip ledynų slinkimas, ir greitų, kaip krioklio vandens krytis.

Šaltų, kaip oras ledo oloje, ir karštų, kaip ugnis kratery.

Banguotų kaip Atlantas, ir ramių kaip kalnai.

Visas jas noriu patirti su tavim, pereiti su tavim, atsiminti su tavim.

Šioje žmogaus ryžto ir gamtos galybės akivaizdoj, noriu tavęs paprašyti tekėti už manęs, ir likusias gyvenimo salas ir jūras atrasti kartu“, – šalia nuotraukos iš atostogų romantiškai rašė politikas.

 

 

Primename, jog A. Valinskas jaunesnysis prieš dvejus metus išsiskyrė su žmona Viktorija Denisovaite, su kuria 2018-aisiais susilaukė dukters.

Tačiau dar 2023-aisiais metais žinomas vyras socialiniuose tinkluose ėmė džiaugtis naujais jausmais ir pasauliui pristatė naują mylimąją A. Ragauskaitę.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų