Pereiti į pagrindinį turinį

Vedęs vyras jau šešiolika metų gyvena be sekso

2013-11-25 14:15 diena.lt inf.
LNK nuotr.

Laidoje „Pašėlusios močiutės” girdėsite itin atvirą ir netgi šokiruojantį pasakojimą. Į močiutes šįkart kreipėsi iš Alytaus rajono kilęs Renatas Daugirda. Išgirdusios jo istoriją, trys patyrusios damos išsižiojo: jau šešiolika metų vyras gyvena be sekso.

Renatas – tikrai ne tas vyras, kuriam būtų gėda užkalbinti patikusią merginą. Tačiau visos jo meilės istorijos – viena už kitą keistesnės. O ypač – paskutinioji. Prieš dvejus metus į Londoną užsidirbti išvykęs vyras sulaukė viliojančio pasiūlymo fiktyviai vesti pakistanietę. Renatas pats nesupranta, kas tada dėjosi jo galvoje, bet dėl 5000 litų jis nuvyko į Islamabadą ir vedė. Tiesa, iš pažadėto atlygio gavo vos 700 litų.

„Iš viso gyvenau su dviem moterimis. Viena mane išdavė, o kitai – tik pinigų reikėjo. Aš galvoju, ką valgysim, už ką šildysimės, o jai – tik kosmetika galvoje”, - močiutėms guodėsi Renatas. Dabar vyras atsidūrė keistoje situacijoje: jis vedęs, bet ieško žmonos.

R. Daugirda prisipažino: nuo 16 metų, kai prarado nekaltybę, prie jokios merginos nėra prisilietęs: „Bučinių buvo, glamonių, pasivaikščiojimų, bet nieko daugiau. Draugai vis skatindavo merginas temptis į lovą, bet kažkodėl nenorėjau, nerūpėjo man tas seksas”.

Tačiau atėjo akimirka, kai Renatui trūko kantrybė ir jis kreipėsi į močiutes: „Noriu išsikraustyti iš kaimo, susirasti merginą vilnietę ir sukurti šeimą”, - paprašė jaunas vyras.

Joana, Kristina ir Aurelija pasiryžo sunkiausiai lig šiol „Pašėlusių močiučių” misijai. Kaip joms seksis, sužinosite antradienį 20.20 per LNK.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų