Pereiti į pagrindinį turinį

„Veneros“ vokalistei – vestuvių varpai

2009-03-28 09:00

Neseniai pramogų verslo padangėje sužibusi grupė “Venera” šlovina amžiną meilę. Priežastis rimta – klaipėdietė Rita Vaitiekūnaitė iš seksualiųjų blondinių trijulės ryžosi ištarti lemtingąjį „taip“.

Šiandien 20 metų „Veneros“ narė ir jos išrinktasis – 25-erių Julius Kazlauskas – žiedus, kuriuos gavo kaip šeimos relikvijas, sumainys uostamiesčio Santuokų rūmuose. Po šios ceremonijos jaunavedžiai vyks į Kristaus Karaliaus bažnyčią, kur dar kartą pakartos meilės priesaikos žodžius. Jei oras nenuvils, visa svita keliaus pasižvalgyti į Žiemos sodą Kretingoje. Vestuvinė puota ir linksmybės numatytos viename iš uostamiesčio restoranų.

Pora prie altoriaus ryžosi žengti po mažiau nei metus trukusios draugystės, tačiau Rita neabejoja, kad laiko pažinti vienas kitą ir įsitikinti jausmų stiprumu pakako.

Išrinktasis pavydo scenų nekelia. Neseniai Rita su kitomis dviem „Veneros“ gražuolėmis papuošė vyrams skirto žurnalo „FHM“ viršelį – merginos gamtos dovanas pridengė tik apatiniais. Nuotaka tvirtino, kad širdies draugas sureagavo supratingai: „Jis žino visą mūsų grupės veiklą, sulaukiu palaikymo“.

Kultūros vadybininkės diplomą Klaipėdos kolegijoje šiemet siekianti įgyti atlikėja ir šiuo metu darbo ieškantis jos išrinktasis medaus mėnesio dar nėra suplanavę, neskuba kviesti ir gandrų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų