Pereiti į pagrindinį turinį

Vestuvėse niekam nereikia paparacų!

2009-08-08 23:59

Kaip dideles storas lietuviškas vestuves paversti nuotraukomis, kuriose sklandytų efemeriška laimės ir nepriekaištingo stiliaus dvasia? Apie tai tarsis susibūrę vestuvių fotografai.

Vieni žymiausių Lietuvoje vestuvių fotografai – vilniečiai Aleksandras Babičius, Irina Belčikova ir Albertas Pocejus gildijos brolius ir seseris sukvietė į vestuvių fotografų seminarą.

80 svečių iš septynių Rytų Europos šalių (Baltarusijos, Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Rusijos, Ukrainos) rugpjūčio 11-ąją susirinks Vilniuje. Čia antrus metus iš eilės vyks Baltijos vestuvių fotografų sueiga. Dviejų dienų renginys sutrauks meistrus, norinčius apsikeisti patirtimi.

Pažadėjo dalyvauti žymūs Maskvos ir Sankt Peterburgo vestuvių fotografai, paskaitą apie rinkos situaciją Lenkijoje skaitys meistras iš Varšuvos. Tačiau dėstoma bus ne tik teorija – antrąją renginio dieną veiksmas iš Vilniaus persikels į vieną pakaunės dvarą, kur susirinkę profesionalai savo įgūdžius tobulins praktiškai: po teorinės dalies bus surengta tikrų tikriausia priešvestuvinė fotosesija (fotografų tiesiog neretai vadinama "love story").

Vestuvių fotografai žino: jaunavedžių šventės nuotraukos – tai ne reportažas "N–14" su pabrolių ir pamergių nuotykiais, ne juokingų pozų gaudymas ir ne reportažas iš pastalės.

Vestuvių nuotraukos privalo būti nepriekaištingai gražios. Kad neatbaidytų potencialių jaunavedžių. Santuokų ir be to mažėja!

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų