Pereiti į pagrindinį turinį

A. Butkevičius kol kas nevertina galimų V. Juknos įpėdinių

2014-07-10 12:28
V. Skaraičio/BFL nuotr.

Premjeras Algirdas Butkevičius kol kas nevertina Darbo partijos paskelbtų kandidatų į žemės ūkio ministro postą iš jo pasitraukus Vigilijui Juknai.

„Kol kas nespėliokime, žinote, per anksti įvardinti, nes, žinote, turi būti tam tikra procedūra pravesta ir pokalbiai turi įvykti, turi būti aiškiai pasakyta, kaip jie įgyvendins Vyriausybės programą“, - ketvirtadienį lankydamasis Klaipėdoje žurnalistams sakė premjeras.

Apie atsistatydinimą paskelbus dabartiniam žemės ūkio ministrui V.Juknai, Darbo partijos prezidiumas pasiūlė šešis kandidatus, kurie galėtų jį pakeisti, - tai Seimo nariai Ričardas Sargūnas, Virginija Baltraitienė, Vydas Gedvilas, Artūras Paulauskas, Švenčionių rajono savivaldybės meras Vytautas Vigelis ir Alytaus rajono administracijos direktorius Aurimas Truncė. Partijos taryba šeštadienį ketina apsispręsti dėl vieno kandidato.

V.Jukna apie atsistatydinimą pranešė trečiadienį. Neseniai prezidentės Dalios Grybauskaitės kritikos sulaukęs ministras savo apsisprendimą motyvavo šeimyninėmis aplinkybėmis.

„Niekas ponui V.Juknai neatsitiko, jisai apsisprendė, kad grįžta vėl į mokslinį darbą, grįžta į universitetą ir dėl šeimyninių priežasčių jisai nutarė toliau nebedirbti šitose pareigose“, - ketvirtadienį sakė A.Butkevičius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų