Pereiti į pagrindinį turinį

D. Nausėdienė inauguracijoje žavėjo subtilia klasika: pasirinko simbolinį papuošalą

2024-07-12 18:19 diena.lt inf.

Šiandien, liepos 12 dieną, Vilniuje vyko Lietuvos Respublikos prezidento Gitano Nausėdos inauguracija, žyminti jo antrosios penkerių metų kadencijos pradžią. Ceremonija prasidėjo priesaika Seime, kur G. Nausėda prisiekė Konstitucinio Teismo pirmininkui Gintarui Godai. Ši diena svarbi ne tik tautiečiams bei prezidentui, bet ir G. Nausėdos žmonai, pirmajai šalies poniai – Dianai Nausėdienei. Iškilmingos ceremonijos metu ji prikaustė visų dėmesį išskirtine apranga, kuri nepaliko abejingų. Tiesa, jos aprangoje pastebėta ir itin svarbi įvaizdžio detalė.

Iškilmingą dieną pirmoji šalies ponia vilkėjo elegantišką šviesios spalvos dviejų dalių kostiumėlį, kuris pasižymėjo subtiliais ir prabangiais akcentais.

Kostiumėlio dizainas buvo paprastas, tačiau itin stilingas: su švelniomis linijomis, išdėstytomis per visą kostiumo medžiagą.

Tokia pasirinkta medžiaga bendram įvaizdžiui suteikė ir rafinuotumo, ir formalumo.

Medžiaga, iš kurios buvo pasiūtas pirmosios šalies ponios kostiumėlis, spindėjo kokybe ir buvo maloni akiai, nes išlaikė solidų ir prestižinį D. Nausėdienės įvaizdį.

J. Elinsko / ELTOS nuotr.

Dviejų dalių baltą kostiumėlį papildė subtilūs aksesuarai, kurie dar labiau išryškino pirmosios šalies ponios eleganciją.

D. Nausėdienė įvaizdį papildė perliniais auskarais bei gintariniu kaklo vėriniu, kurie puikiai derėjo prie elegantiško jos stiliaus.

Inauguracijos dieną moters šukuosena buvo paprasta, bet stilinga, suteikianti bendram įvaizdžiui šiuolaikiškumo, tuo pačiu išlaikant formalų toną.

Avalynė svarbiai šventei taip pat parinkta skoningai – pirmoji ponia avėjo klasikinio dizaino aukštakulnius, kurie derėjo prie balto raštuoto kostiumėlio.

D. Labučio / ELTOS nuotr.

D. Nausėdienės makiažas atrodė tiesiog nepriekaištingai: jis buvo subtilus ir pabrėžiantis natūralų moters grožį.

Tiesa, sulyginus 2019-ųjų ir šiandienos prezidento inauguracijos nuotraukas, pirmoji šalies ponia atkartojo prieš penkis metus demonstruotą įvaizdį, nes tuomet ji taip pat dėvėjo baltą suknelę ir gintarinį kaklo vėrinį, kuris šiandienos ceremonijoje buvo svarbi D. Nausėdienės įvaizdžio detalė.