Pereiti į pagrindinį turinį

Jungtinės Karalystės ambasadoje aptarti programos „Active Citizens“ nuveikti darbai

2021-07-07 17:22

Diana Nausėdienė trečiadienį Jungtinės Karalystės ambasadoje dalyvavo renginyje, skirtame programos „Active Citizens“ nuveiktiems darbams ir pasiekimams Lietuvoje aptarti, taip pat sutelkti skirtingų institucijų atstovus dialogui ir dalijimuisi gerąja praktika, kaip galima stiprinti bendruomeniškumą ir pilietines iniciatyvas.

„Mes žinome, kad stipriose bendruomenėse gimsta geriausios ir gražiausios pilietinės iniciatyvos. Mums labai svarbu, kad „Active Citizens“ suburia žmones regionuose, kaimuose ir miestuose. Tai sutelkia bendruomenes ir įgalina žmones prasmingoms pilietinėms veikloms. Dėkoju savivaldos ir Seimo atstovams, taip pat visiems savanoriams, kurie atveria duris šiai iniciatyvai. Kiekvienas Lietuvos pilietis, nesvarbu, kuria kalba kalbantis ir kur gyvenantis, yra svarbus“, – kalbėjo pirmoji šalies ponia.

D. Nausėdienė padėkojo Jungtinės Karalystės ambasadoriui už paramą šiai prasmingai iniciatyvai ir pasidžiaugė, kad vis daugiau bendruomenių regionuose imasi aktyviai veikti siekdamos joms svarbių tikslų.

Renginyje, kaip teigiama Prezidentūros pranešime, taip pat dalyvavo Jungtinės Karalystės ambasadorius Lietuvoje Brianas Olley, Britų tarybos Lietuvoje direktorė Ona Marija Vyšniauskaitė, LTOK Olimpinio švietimo direkcijos vadovė Vita Balsytė, ministerijų, savivaldos ir nevyriausybinių organizacijų atstovai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų