Quantcast

A. Paleckis dar dviem mėnesiams paliekamas už grotų

Grįžti į straipsnį

Algis

Algis portretas
Reikia issiust i sali kuriai uoliai darbavosi ir tegul sau gyvena. Tikrai keista kaip stribu vaikai ir anukai gimsta irgi stribais arba isauklejami rusiska dvasia.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Palckis yra atviras ir todėl gerbtinas Lietuvos priešas,o naivūs mūsų teisėsaugininkai tik tokius ir sugeba ,,sugauti''.Lietuvoje kur kas daugiau dar KGB inflirtuotų slaptų priešų visur nuo žemiausio ligi aukščiausio diplomatų,milijonierių,politikų lygio.Tik ne mūsų žiopliem sekliam juos sugauti.

NA NA

NA  NA portretas
Paleckis yra prieš rinkiminė auka ,-----------Paleckis laimėjo rinkimus Šalčininkų apygardoje , o po to su juo buvo susidorota ir landsberginiai prastūmė vietoj jo anūkėlio meilužę ,toliau jo nagrinėta byla, SAVI ŠAUDĖ Į SAVUS ,,matomai suerzino kaltininkus ir organizatorius ,kurie siekė mirčių , kasulaužytu susitarimą ,rusų karių išvedimą, be aukų ir šūvių ,,,,,sėkmės išvalyti Lietuvą nuo komunistų ir kgbistų ,pradėkim nuo landsberginių gaujos,,,,

manau

manau portretas
Jį ten supūdys, laikys tol.kol jis nepuls ant kelių ir viešai neišpažins visas savo "kaltes",- būtas ir nebūtas. Ir nemanau, jog teismas ( jeigu jis įvyks) bus viešas. Šis Paleckio suėmimas tai perspėjimas visiems, kitaip manantiems Lietuvos žmonėms. Prikaskit liežuvius, kontroliuokit savo mintis, nes jums viskas baigsis kaip Paleckiui .Lietuvos baudžiamajame kodekse pakankamai straipsnių kurie leis suimti žmogų vien dėl jo galimų ketinimų ( darytų ką nors žmogus ar ne kitas klausymas)

Angelina

Angelina portretas
Nieko bausdami nepadarysim, ar neišgydysim, čia apsigimimas, Genai. Paveldėjimas. Visų buvusių idėjinių komunistų ar stribų vaikai ir anūkai turi vienokių ar kitokių psichikos defektų. Verti užuojautos.

Blinda

Blinda portretas
iki gyvos galvos toki.

Paleckis

Paleckis portretas
nepriklauso nusikalstamai teisėjų grupuotei prekiaujančiai žmonių gyvenimais?Todėl sėdės ir sėdės

teisėjai paleidžiami

teisėjai paleidžiami portretas
kažkodėl-malinausko padėjėjas ne ir paleckis ne

arvys

arvys portretas
Atleiskite. Iš tikro aš pats esu atmata ir padugnė.

tam -arvys--ciulpk slapia sliosa

tam -arvys--ciulpk  slapia  sliosa portretas
konservfatlybersosine pakerksnute...

arvys

arvys portretas
tegul supuna kalejime sitas atmata...

Artūras

Artūras portretas
Žodžio laisvė ir dermokratija...

...

... portretas
Surinks keturis, ir tuomet sušaudys?.. (o ar negalima jų sušaudyt iškart su teisėjais?)

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Na ir laikykite jį ten,kol vėl neateis rusas.

na vienas prie vieno --Stalino -Berijos

na  vienas prie  vieno --Stalino -Berijos   portretas
laikai sugryzo,,.... banditus ,iskrypelius vagis ,korumpuotus kysininkus ir aferistus..............y laisve su malonem , tiesa -ir teisybe sakancius ---uz grotu.....be teismo ir tardymo///......

Galerijos

Daugiau straipsnių