Pereiti į pagrindinį turinį

Politinėje biržoje – partijų migrantų antplūdis

6 2024-08-12 02:00

Komentarai

Grįžti atgal

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Politologas

o kaip prasibrausi iki valdžios, reikia kažką susikombinuoti
1
0
Tai akivaizdžiai parodo Lietuvos rinkinkimų sistemos ir Seimo formavimo netobulumą

Praktiškai tai ne konkrečiai šitų, Aušros Lėkienės aplotų, politikių kaltė, o tai kad į Seimą renkami ne žmonės, o partijos. Partijos kurių politinė „vaivorykštė“ labai nestabili ir melaginga. Pavyzdžiui konservatoriai - ta visiškai kairieji liberalai, kurie šalia konservatizmo net negulėjo. O Lietuvos visų spalvų „liberalai“- absoliutūs radikalūs komunistuojantys libertarai, o rinkėjams demonstratyviai taikosi į „centro dešinę“!
1
0
O kokios „idėjos“ vienija šiandien valdančiuosius:

Na su TS-LKD absoliučiai viskas aišku: jų „idėja“ - apsamanojęs landsbergizmas, visų niiekinimas ir tik „šventosios šeimynos“ garbinimas. „Laisvės“ ir apskritai visų lyberastų „idėjos“ trys: „užpakalis“, piningai ir lietuvių tautos naikinimas.
2
-1
valdas

O dalis lietuvos rinkėjų - durneliai, vėl balsuos už politinius prostitutus. Tad jei taip balsuojate, tuomet neverkšlenkite, kad blogai gyvenate.
1
-1
Labai norėtūsi,

kad būtų priimtas įstatymas patekusiems į Seimą bėgioti į kitas partijas. Su kuria pateko, toje ir turi dirbti. Apsigalvojai keisti partiją - marš iš Seimo, tada stok į pasirinktą partiją ir su sekančiais rinkimais eik į Seimą. Pabėgusiojo vietą turėtų užimti sekantis partijos sąraše esantysis.
0
0
vyti lauk iš seimo

tuos marginalus ir politines prostitutes
2
-1