Quantcast

Rinkimuose balsą atidavęs G. Landsbergis: Seime gali būti pokyčių

Grįžti į straipsnį

Kęstas

Kęstas portretas
Ko Lietuva bijo? Lietuva bijo, kad Landsbergiai prasimuš į valdžią. Todėl antrame ture visi draugiškai balsuojame prieš Landsbergius. Taip Seimo rinkimų metu išrinkome valstiečius, pasiųsdami Landsbergius į opoziciją. Taip dabar išrinkome Prezidentu nieko nesugebantį Nausėdą vietoje Landsbergių statytinės Šimonytės. Nekenčiame Landsbergių. Landsbergiuose sukoncentruota, kas mumyse yra blogiausia: kyšininkavimas ir nepotizmas bei patyčių kultūra ir karo kurstymas. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

...

... portretas
Che - tai jau ožkelę į savo tvartelį buvot iškvietę, jau už pralaimėjimą Dėdulė jai p-dy išrašė?.. Na o čia: „Jau rytojus atneš politinių pokyčių. Manau, kad Seime bus galimi pokyčiai“ - ar reikia suprast kad planuojat pakartot 1926 metus, ar dar palauksit šaulių suvažiavimo Vilniuje birželio 1 d. ?

Artūras

Artūras portretas
Jei seime nebūtų teroristinės partijos, galbūt kas ir pasikeistų

Pilietis

Pilietis portretas
Tau anūke reike su seniu kuprium slėptis,nes esate namėgstami ir napageidaujami Lietuvoje.Nustekenote Lietuvą ,žmones pavertėte ubagais.Lietuva tapo JAV, Nato karine platforma.

Zemaic

Zemaic portretas
Man tas gabrielis kaip i pedika panasus

NU

NU portretas
Nu ir snukutį nutaisė kaip savo senelio-bjauru žiūrėti

Galerijos

Daugiau straipsnių