Quantcast

Tarp svarstomų kandidatų į prezidentus į priekį išsiveržė G. Nausėda

Grįžti į straipsnį

Dainora

Dainora  portretas
Kaip galima balsuoti uz bankininka ,kurio bankas ima didziausius mokescius darant bet kokia parasto zmogaus operacija per banka . Na ir zmones ,tusciom galvom

K. Etyza

K. Etyza portretas
Gal geriau būtų Rokas Masiulis - Susisiekimo ministras

nusivyles.

nusivyles. portretas
Kaip cia buvo kad nezinojau kad vyksta prezidento rinkimai. kad laimejo Nauseda ir issiverze i prieki buciau ir as atidaves savo balsa uz bankininka.AI JAI JAI kaip gaila.

danute

danute portretas
visa tai farsas minios dumimas banku vagisius

akys

akys portretas
su tokiu zvilgsniu dirbti vien tik kiaulydej.... baisus

virga

virga portretas
nauseda protingas grazus inteligentas eruditas.jis europoje graziai atrodytu tarp tu senuku.aukstas lieknas.noreciau tokio prezidento.aisku jis moka anglu kalba.jis man primena adamku.niekur nieko neprisidares gyvena tvarkingai seimoje.visi klausia jo patarimu.tik ji matau prezidentu

na

na portretas
zinau zmoniu kurie moka ne tik anglu kalba, bet ir dar keleta kitu. Tai gal.... pasidairom i juos jei jau kalba taip svarbi?

P.Morkūnas

P.Morkūnas portretas
Savo išvadas grindžiu p.Kiauleikio pasakojimu apie kolūkio pirmininką: Paskirtas pirmininku pasamdė buhalterį, įsigijo antspaudą ir įsikūrė upės saloje. Kolūkio prievoles vykdė pirkdamas pvz. mėsą iš parduotuvės ir priduodamas kaip kolūkio užaugintą ir t.t. Buhalterio patartas planus vykdydavo 99% ir niekas nepastebėjo nieko. Bet vieną kartą buhalterio nepaklausė ir...įvykdė planą 105%...atvyko delegacija įteikti pereinamos vėliavos- žiūri, kad saloje nieko nėra...taip ir buvo demaskuotas. Kai kurie kandidatai gali pasimokyti iš šio pasakojimo..

mergele

mergele portretas
geriau tikto vaiku aukletoja

PENSININKE

PENSININKE portretas
GAL IR NEPRASTAS. NUMANO APIE PINIGUS. NERA ISSISOKELIS KIEK TEKO MATYTI VIESUOSE RENGINIUOSE. NA JEGU DAB NEPOLITIKAS. TIK IDOMU KA IS ISMANO APIE UZSIENIO VALSTYBIU POLITINIUS REKALUS. AR JIS PRITAPS PRIE JU. IS DVIEJU BLOGYBIU GAL IR TINKAMIAUSIAS. O SVARBIAUSI TAUTOS MOTERIMS KAD GRAZUS.

uz NAUSEDA

uz  NAUSEDA portretas
kulturingas,is geros seimos,issilavines,intelektualas,turi puikia seima,zmona,joks spekuliantas jam nepakis kojos

stanislava

stanislava portretas
Tik už Nausedą.Tėvai buvo pavyzdinga šeima ir jų vaikai tokie pat, kurie supranta gyvenimą paprastų žmonių, jų bėdas, nelaimes, nes juos gerai pažįstu

Anonimas

Anonimas portretas
Keistuoliai kai kurie komentatoriai .Sako kad G.Nausėda geriausias kandidatas ,nes moka anglų kalbą... Argi Lietuvos prezidentui tai didžiausias privalumas? Turėjom 2 angliškai kalbančius prezidentus net po dvi kadencijas išbuvo, ir kas iš to? Esame viena skurdžiausių ES šalių .Štai prancūzai išsirinko prezidentu bankininką E.Makroną ,ir kokia naudą tai davė Prancūzijos piliečiams?Taigi galvokim už ką balsuojam.

Kęstas

Kęstas portretas
Grybauskaitė visai nusivadovavo. Net Ušackas sukritikavo Grybauskaitę: rekomendavo rinktis kitas temas Davose, pasaulinio lygio ekonominiame forume. Grybauskaitė važiuoja į Davosą paskelbti gerąją naujieną, kad rusai puola. Ušackas teisingai sako, kad tokiame ekonomikos forume reikia ieškoti būdų sustiprinti Lietuvos ekonomiką. Atrodo, kad tai yra akivaizdus kiekvienam normaliam žmogui dalykas. Grybauskaitei ir jos patarėjams jau seniai realus pasaulis nerūpi. Žmonės, pagalvokite, ką renkate mūsų nedidelės bendruomenės (Lietuvos) prezidentais. Kolkas išeina vienas atvejis keistesnis už kitą. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

IPolitas

IPolitas portretas
Pastebėjote? Šiame laikraštyje vien šiandiena jau 2 straipsniai apie Nusėdusį. Anam net mano komentarų nespausdina, matyt sekamas mano IP.

NA NA

NA NA  portretas
kodėl nesvarstoma Ušacko kandidatūra į prezidento postą ,gal todėl ,kad tai mąstantis žmogus ir turi savo nuomonę ir nepatinka Grybauskaitei ,,,,.sėkmės ,Lietuvai rinktis savo prezidentą ,,,,,

dar negime lietuvoje tas

dar negime lietuvoje tas portretas
kuris butu visu lietuviu prezidentu o tokius gali issirinkti tik nukvake pensininkai ir vagys.

skruzdeda-

skruzdeda- portretas
-amerikonisku shudu kruva

na jau ne

na jau ne portretas
tikrai ne už šitą turtuolių klano atstovą balsuosiu, jis dabar visur save kiša, o aš gerai prisimenu tv laidą, kurioje buvo išreklamuotas jo stiklinis namas draustinyje berods, jei jis taps prezidentu- paprastam žmogui jokio dėmesio nebus.

as

as portretas
spyga o ne balsa is manes gausi na jau uz toooooki kapitalista ne su sautuvu nepriverstu balsuot

n...

n... portretas
Oi tas Nausėda, Nausėda... na, ar rasi Lietuvoje daugiau savim patenkinto asmens...

to pasipiktines

to pasipiktines portretas
GAL korespondentas palygino su maskolijos kandidatais: Navalnu ,Zyrnu,Ziugu,ar net su paciu imperatoriumi!?

...

... portretas
Tas 'pirmavimas' LABAI primena knygą 'Dželsominas melagių šalyje"... ten tik Lietuva atvirai nebuvo įvardyta.

kembrikas

kembrikas portretas
POnai Sustauska , apmuz palmes ,veliava atvirksciai iskels ,pora visureigiu paputes sukals ,uztat bus linksma.

kembrikas

kembrikas portretas
Valio cigono dar neturejom.busim pirmi ,nes nuo galo antri ,Rumunijos cigonai mus aplenke ,kuo mes blogesni,ziuresim indu serijalus ,ir vatnyku serijalus,Nauseda nepyk ,kokius filmus ziurejo tevai .Vis delto prezidentas tai ne kakutis ,ant kinietisku pagaliuku.

Pasipiktines

Pasipiktines portretas
slykstus tu visu apklausu ir reitingu skelbimas, labai slykstu kada tautai per prievarta pradedama siulyti tai kuo tauta is viso nenori bet cia gaunasi kazkoks palaipsnis tautos HIPNOTIZAVIMAS.Reikia uzdrausti bet kokias nusikalstamas prieslaikines reklamas nes vien atraste ISSIVERZE I PRIEKI labai slyksciai skamba nes neaisku su kuom kada ir kur Nauseda lenktyniavo .Slykstus pats straipsnio turinys tuo labiau straipsnio pavadinimas.

A6

A6 portretas
Pirma,tegul vardą nors pasikeičia.Juk ne čigonas.Antra,kam reikalingas vadas,kuris turi priklausomybę pirkti brangius daiktus slapta nuo šeimos,kai ,,kišenėse švilpauja vėjai''.Ubagas-pavojus Valsybės iždui.

to VILĖ

to VILĖ portretas
Kadangi paminėjote renovaciją,kuri pensininkams"padės",tai aiškiai ir paprastai,nieko nebūna už dyką,"padės" taip,kad tavo nuosavas butas taps valdišku,o šiaip Ušackas tiktų

komedija

komedija portretas
Jau šlykštu...Šalia straipsnio užsienio banko reklama:)))

Nejuokinkite

Nejuokinkite portretas
Ar jus čia juokaujate su tuo Nausėda?Neduok dieve tokio Prezidento.Tai tuščias pižonas.Jis nieko nėra padaręs,tik per televiziją tuščiai paplepa.Jį labai teisingai apibūdino ponia Maldeikienė.

Ne ne ne

Ne ne ne portretas
Jokių statytinių!

protinga

protinga portretas
Tas Nausėda aplamai daugeliui negirdėtas diedas. Jau vien jo veido išraiška pasako, kad jis negali būti ir nebus jokiu prezidentu.

"kauniečiams"

"kauniečiams" portretas
po kiek šiandien plojimai, po 20 cnt ar atpigo ?

kauniečiai

kauniečiai portretas
Lietuvos Prezidentu bus mūsų mylimas Meras V. Matijošaitis, o apie kažkokį Nausėdą nėra net minčių. Prezidentu turi būti iškilus, garbingas, nusipelnęs žmogus. Sėkmės gerb. V. Matijošaičiui!

Kazys A.

Kazys A. portretas
Čia kol kas drožinėjamas mietas briedžiui kepti, kai briedis dar labai toli girioje. Nors pastarųjų savaičių G.Nausėdos kalbėjimas ir dažnas šmėkščiojimas TV ekranuose rodo, kad jis kandidatuos. Ne koks iš manęs politologas, bet manau, kad jei I.Šimonytė suprantamiau duotų suprasti dalyvausianti prezidento rinkimuose kaip neabejotina kandidatė, jos procentai gerokai šoktelėtų į viršų ir būtų greta Nausėdos ar Skvernelio. Dėl Matijošaičio šansų galiu pasakyti, kad praregės net kauniečiai ir jo reitingai atsidurs greta Puteikio bei Guogos procentų.

ne menulio pilnatis

ne menulio pilnatis portretas
o reitingas siandien padidintas:D

Nepirkime katę maiše

Nepirkime katę maiše portretas
Viename komentare rašoma - G. Nausėda, tai bent inteligentiškas žmogus, angliškai kalba...Tai ar tik tokie reikalavimai turi būti keliami prezidentui? Nausėda - ne jaunikis, kuris yra gražus, simpatiškas, inteligentiškas ir tinkantis į porą. Prezidentas turi būti visų pirma Lietuvos patriotas, turi žinoti kur jis veda valstybę, jausti didžiulę atsakomybę už kiekvieną pilietį. Kaip sustabdyti emigraciją ir kokia Lietuva išliks dar po 100 metų.?Esame visiškai ant griūties slenksčio ir turime pradėti protauti. Ką žinome apie pretendentą G. Nausėdą - visai nieko. Yra bankininkas - štai ir viskas. Dar daug knygų perka, bet ar jas perskaito? Turi pilį pasistatęs Vilniaus draustinyje... Ar jis liberalas, ar konservatyvių pažiūrų, socialdemokratiškų, gal tautininkas...Nieko nežinom, nes jis niekada dėl nieko nepasisako. Aptakiai pašneka dėl infliacijos, šiek tiek bankininkystės klausimais. Ir viskas. Nepirkime katę maiše

Pamąstymui

Pamąstymui portretas
Ar mes renkame prezidentą tik tam, kad gražiai išoriškai atrodo, moka anglų kalbą(šis privalumas iškeliamas į pirmą vietą), kad gražiai mokės pakalbėti Europoje(šis irgi labai svarbus daugeliui argumentas) kad tinkamai atstovaus Lietuvą? Ar renkame prezidentą Lietuvai, kuris rūpintųsi savo šalimi ir jam nebūtų tas pats kaip gyvena Lietuvos žmonės. Prezidentas yra atsakingas už teisėsaugos darbą. O ką mes turime šiandien iš didelius reitingus turinčios prezidentės? Privalome jau išmokti galų gale, kad prezidentas, tai ne lėlė Barbė. Tai atsakingos pareigos, nuo ko priklauso visos valstybės kilimas.

nematau

nematau  portretas
ne vieno kandidato i prezidentus , zmones ,mastykit bent kiek ,

VLD

VLD portretas
Nepalankius komentarus istrina. Juk pats pamokejo. jis gi bankininkas.

Taigi...

Taigi... portretas
Nausėda bent inteligentiškas,protingas žmogus,be abejo,angliškai kalbantis,o gal ir dar daugiau kalbų mokantis.Ne gėda būtų tokį prezidentą turėti.O labiausiai,mano nuomone,tiktų Ušackas,kultūringas,puikiai suprantantis užsienio politiką,geras diplomatas.Na,bet liaudžiai reikia savo,tokio kaip ,,motinėlė'' Blinkevičiūtė,dažnai nusišnekančio,ne svetimo chamizmui Puteikio.Įdomu,kodėl nesibolatiruoja Gražulis-liaudies[neturiu omeny-tautos]palaikymas būtų šimtaprocentinis.

O

O portretas
kodėl mažėja komentarų? Juk iš ryto buvo 41, o dabar - tik 38?

Nausėda, būk žmogus,

Nausėda, būk žmogus, portretas
paaiškink tūlui Lietuviui kaip veikia bankų sistema. Po to tu aišku nebeturėsi darbo, bet gal už tokį retą nuoširdumo ir tiesos protrūkį visuomenė tau atlygintų prezidento kėde. Ar tai ne viliojantis pasiūlymas? Tikra Win WIN situacija :-)

Teisingas

Teisingas portretas
O kas yra ta valdžios dalinė kompensacija? Mulkinimas ir tiek. Schema paprastutė. Už darbą, kurio vertė 100 eurų reikalauji 900 eurų ir sakai - mes kompensuosime net 34 procentus. Ne pasityčiojimas? Atseit kompensuos 300 eurų, o tau liks susimokėti 600. Aišku, skaičiai čia tik orientaciniai, kad susigaudyti kas yra kas

Būkime teisingi, neapgaudinėkime vienas kito

Būkime teisingi, neapgaudinėkime vienas kito portretas
Vile, ne aš, o tu rašai kryptingai, mero naudai. Argi ne Kauno vicemeras paskelbė, kad Kauno valdžia tokia išmani, kad ji pirmoji Lietuvoje sugalvojo daryti kvartalinę Eigulių rajono renovaciją? Tai ar be mero žinios tokie sprendimai priimami? Meras tikrai gali nematyti gatvėje atsivėrusių duobių ar nulenktų kelio ženklų, bet kvartalinė renovaciją jis tikrai iniciajvo arba bent dalyvavo tame. Ir nekalbėk, kad ne miesto tarybos čia reikalas. Jokie įstatymai Lietuvoje neįpareigoja miesto valdžių prievartauti ir įverginti žmones. Mūsų šstatymai tik nustato kas ir kaip, jei gyventojai užsinėrėtų tos renovacijos patys. Numato atseit "paramos" šaltinius ir jų dydžius. Yra daug miestų, kur jų vietinė valdžia nespaudžia žmonių renovacijoms, o pas mus kas darosi? Tik teismuose gal galima išsigelbėti, bet ir tai...

mumu

mumu portretas
DAKTARA i prezidentus -padarys tvarka Lietuvoje

saziningas

saziningas portretas
labai gerai zinomas pasaulyje krepsininkas Fifkantovic ar makantovic ar jo zmona mrs pasaulis!!!dar gerai zinomas galingo balso treneris Jaskentavicius=MES rinksim TIKis ju!

Rokas

Rokas portretas
Matyciau tik vieninteli kandidata i LR prezidentus .. tai prof. Mazyls.

Vile

Vile portretas
Na,ir komentarai. Pliuralizmas,aisku, gerai, bet logikos nera. Vienam vienas nepatinka,kitam kitas kandidatas. Tam ir yra rinkimai. Bet,kai atsiranda tokiu, kurie kalte del renovacijos suvercia merui, nors renovacija yra vykdoma valstybes nustatyta tvarka, tai pradedi galvoti, kad jei zmogus nepatinka, tai jam suvers visas Lietuvos bedas,o gal ir pasaulio. Cirkas ir tiek. Prie ko cia Matijosaitis kas liecia renovacija? Lietuvos istatymai reguliuoja sita reikala, o dabar tulas kaunietis aiskina, kad del mero kaltes senoliams uzdeta "baudziava iki gyvos galvos". Ne meras sugalvojo renovacija,ji vykdoma jau seniai, be to, yra ir kompensavimo kazkoks mechanizmas pensininkams. Svarbu rasyti, tiesa tai ar ne, nesvarbu. Stai,apipilsiu mera purvu, tegul kapstosi. O mums nusispjaut i tas konservatoriu pakaliku sapaliones. Matijosaitis yra gerbiamas, mylimas, del miesto daro viska ir ne jums ji teisti. O prezidenta issirinksite,kai bus rinkimai ir kokio noresite.

va taip

va taip portretas
100 procentu pritariu KAUNUI

kaunas

kaunas portretas
Nei už vieną iš šių ponų nebalsuosiu, nes jie neverti būti Lietuvos prezidentais. Kaip buvo neverti ir iki šiol buvę bei esami - A. Brazauskas, V. Adamkus, D. Grybauskaitė. Dėl to šiandien Lietuva apgailėtinoje būklėje, kad į atsakingiausą postą ateina neaišku kam tarnaujantys asmenys. Tačiau lietuviai sprendžia kitaip - Brazauskas simpatiškas ūkininkas, Adamkus - amerikietiškas kvapas, Grybauskaitė - graži, populiari, tiesiog faina. Ir šį kartą užlipsime ant to paties grėblio, nes nekeliame klausimo - ką šis pretendentas padarė ar ruošiasi padaryti, kad iš Lietuvos nebėgtų žmonės. Emigracijos priežastis ne tik ekonominiai klausimai, bet bloga piliečių savijauta, nuolatinis erzelis, melas ir demagogija, kaltinimai vienų kitais, korupcija ir t.t. Kodėl nieko nepakeitė būdami poste po 10 metų ir turėdami aukštus reitingus nei Adamkus nei Grybauskaitė?

Būkime teisingi, neapgaudinėkime vienas kito

Būkime teisingi, neapgaudinėkime vienas kito portretas
Kad V_Matijošaitis į gatves investavo nedaug (jei rašai tiesą), tai čia gerai, reiškia jis nešvaisto miesto biudžeto. Tačiau problema kitur. Jis be tikrai gero gatvių dangos pakeitimo, nieko gero nenuveikė. Ženkliai auginami mokesčiai gyventojams (algos, pensijos padidėja 15-20 eurų, o mokesčius per mėnesį padidina bendroje sumoje apie 30 eurų) už šildymą, autoparkavimą, pradedamos priverstinės renovacijos, kurios niekada nesugrįš, o tai ypač vyresniems žmonėms baudžiava iki gyvos galvos, rodo, kad jis per savo "racionalumą" nebesugeba visko suvokti. Prezidentas turi ne tik nuomonę tvirtą turėti, bet ir sugebėti matyti realią padėtš ir esant reikalui savo nuomonę bei veiksmus keisti. O matosi, kad jam tai nesiseka. Žinoma, Nausėda tai visai tuščia vieta lyginant su meru. Bet šiaip jie abu Lietuvai nieko gero neduotų. Ušackas, žmogus sugebėjęs rasti kalbą tiek su rytais, tiek su vakarais, yra tas žmogus, kuris tinkamiausias būtent šiam postui

Matijošaitis Kaune nesusitvarko tai Lietuvai prapuoles

Matijošaitis Kaune nesusitvarko tai Lietuvai prapuoles portretas
Matijošaitis Kaune nesusitvarkonieko nenuveikė TIK GIRIASI 5 gatves sutvarkė ir viskas INVESTICIJOS tik 16 milijonų, kai Kauno rajone 223 Klaipėdoj 86 milijonai ....Šilumos kainas iškėlė ir brangiausios Lietuvoj autobusų važiavimą pabrangino mašinų stovėjimas už kiekvieną kampą mokamas , kad į Kauną nieks nevažiuotų SAVIVALDYBĖS "klerkam" netrukdytų važinėt nemokamai, Kalvarijos Pabrėžos gatvės pagrindinės duobėtos be šaligatvių Petruičio Čapliko V. Kryžiaus netoli centro žvyrkeliai ir daugelis kitų baisios tai Lietuvai prapuoles išvis nesusitvarkys

KOL

KOL portretas
kas pats tinkamiausias į prezidentus

Artis

Artis portretas
jei šis švedų bankų klapčiukas toks protingas, tai tegul paaiškina kodėl drastiškai pakilo kainos, nors pats aiškino, kad nekils?

To...

To...  portretas
Proteguoji Gitaną? O gal pats Nausėda čia apie save... Inteligentas iš Klaipėdos mat... Inteligentas nėra minusas, bet svarbu žmogaus vidinės savybės - sąžiningumas, veiklumas, geras mąstymas... O pas šį pilietį to nematome. Taškas.

butu

butu portretas
visu pastumdelis

...

... portretas
Tik uz Nauseda, butu tikrai korektiskas , inteligentas,ramus prezidentas is inteligentu seimos.Pazinojau tevus gyvenancius Klaipedoje, labai kulturinga seima.O kas jam paiso bankininko etikete, tai juk cia darbas,kuri reikia atlikti ir privalo atlikti.Sekmes Gitanai!

Ona tam Cha cha cha ir bevardžiui

Ona  tam  Cha cha cha ir bevardžiui portretas
Tik visiškas kvailys gali Matijošaitį lyginti su Šustausku.Tai dramblio lyginimas su slieku.Be to,cha,aha,cha,prezidentą renka visa Lietuva,o ne Kaunas .Dar kitam bevardžiui komentatoriui galiu pasakyti,kad tamstos išvardinti "nevykdyti pažadai",tai konservatorių ir jų suzombintų kauniečių priekabės.Ką Matijošaitis bedarytų,tokiems mulkiams viskas bus blogai.

Anonimas

Anonimas portretas
reikia tikro diplomato sugebančio palaikyti normalius santykius su kaimynais turiu omenyje ir politinius ir prekybinius ir padedančio mūsų politikams dirbti patarti o ne kritikuoti jau atsibodo šokiai su vaikučiais bei šypsenos jau laukiam prezidento rinkimų bus įdomu ką išrinks ar tą kuris daug žadės ar tą kuris yra sąžiningas ir protingas tik reikia gerai paieškoti

rimas

rimas portretas
tinkamiausias usackas o nauseda tik meginamas ipirsti niekam jis netikes

Tadas

Tadas portretas
Svedu banku statytinis geriausiai kai jis kalbejo kad labai sumazejo zmoniu pirkimai nes del to kaltas lietus..

gal

gal portretas
gal darydami apklausas pirmiausia parasykite kandidatu ir ju tevu biografijas kokiomis kalbomis kalba koks smegenu svoris gal daugelis is ju jau miegoxami ant lauru jau seniai daugybos lentele pamirso

senelis

senelis portretas
apsaugok Viespatie nuo tokio prezidento jau panasu turime.

Andrius

Andrius portretas
Tik Ušackas,jis profas,nesavanaudis,negarbėtroška ir geras diedas!!! O kiti patys pasidomėkit ir pamatysit kas per diegai.

Cha cha cha

Cha cha  cha   portretas
Kaunas turėjo merą Šustauską. Norėdamas juo atsikratyti, išrinko į Seimą. Dabar Kaunas turi merą Matijošaitį – siūlo į prezidentus.

Dass

Dass portretas
Kodėl tinkamiausias Ušackas? Todėl, kad jis tikrai išmintingas ir korektiškas žmogus. Tik Grybauskaitei jis kažkodėl netiko. O šiaip gi buvo Europos sąjungos atstovas Rusjoje, kas reiškia, kad jis puikiai geba bendrauti tiek su Vakarais, tiek su Rusija. Tokie žmonės neeskaluose karo, o tai bene svarbiausia.

Onai

Onai portretas
Miela Ona, o ar jūs nematote, kad Matijošaitis nevykdo pažadų? Eidamas į merus turėjo vieną pagrindinį lozungą - "ATEINU SUMAŽINTI KAUNIEČIAMS MOKESČIUS". Ir taip sumažino, kad nuo šio mėnesio smarkiai pakilo mokesčiai už šildymą [tai savivaldybės įmonė], kelia mokesčius už šiukšles, pabrango važiavimas autobusais, tuoj apmokestins auto parkavimą prie prekybos centrų, apmokestino Savanorių prospekto stovėjimą. Transporto eismas stumiamas į nuolatinius kamščius, o apie sniego valymą gatvėse kauniečiai jau pamiršo. Apie jo išvežimą eskalatorinėmis mašinomis jau daug kas ne nežino. Tai rinksite Visvaldą?

Kliošas

Kliošas portretas
Už Kalaškę

Ona

Ona portretas
Apie pinigus gali negalvoti tik tokie,kaip Nausėda,nes jų turi.Nuolankus užsienio bankų tarnas negali būti Lietuvos prezidentu.Prezidentu reikia rinkti tą,kuris savo norą dirbti Lietuvai,įrodė konkrečiais darbais.O tai padarė tik V.Matijošaitis.Kas sugeba dirbti ne tik sau,tas sugebės būti geru prezidentu ir vesti normalią užsienio politiką,nerėkaus,kad kasdien Lietuvą kažkas "puola".Manau,kad reitingai nuolatos klastojami,stengiantis kažką iškelti,kaip š... ant šakių.

Heloo

Heloo portretas
Uz skverneli !!!!

Policine valstybe

Policine valstybe  portretas
Rimkim policinika !!!! Visa Lietuvele aptversim spygliuota viela ir visus susodinsim, nereiks ir teismo.

To Kaunas

To Kaunas portretas
Riboto mąstymo ar LT priešas esi siūlydamas šį nevykėlį? Iš esamo preliminaraus sąrašo vienintelis Vygaudas Ušackas gali būti šalies valdovu. Tik žurnalėnams jis nepataikauja, tai tie apie jį ir tyli. O šitas matyt susimoka duoklę

Romas

Romas portretas
Jis gali išsiveržti tik "apklausose". Ten gi niekas nieko neklausinėja - būdamas banko oligarchu susimoki ir tampi I vietoje. Bet rinkimuose šiam oportunistui su ribota ekonomine nuovoka, šancų nėra tikrai. Nebe ta tauta, kad skirtų balsus už gražią išvaizdą.

jk

jk portretas
Plėšikų-Švedų banko klerką kvailiukams mėgina įbrukti,dar jiems mažai iš žmonių išplėštų pinigų.Beje kokia Nausędos kompetencija ,kad ir diplomatijoj,ką jis Lietuvai gero padarė?

viepatie ....

viepatie .... portretas
dar viena svediskai -lietuvika asila y preziudentus bruka... na nejaugi ant lietuvos nebeliko nei vieno protingo zmogaus patrioto ,,,, arba stukaciu ,ar kurva ,ar isdavikus renka

antanas

antanas portretas
pizdec lietuvelei

kur det

kur det portretas
dieve apsaugok lietuva

Jokių šansų

Jokių šansų portretas
šitas bankų klounas neturi.

Kaunas

Kaunas portretas
Tiktai uz Gitana Nauseda!!! Pats normaliausias kandidatas. Skvernelis dar nera tokio lygio politikas,kad galetu buti Prezidentas.,o Visvaldas Matijocaitis labai gerai Kaune tvarkosi,butu gaila jei Kaunas prarastu toki mera!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių